Terug naar ADD-ON - te boeken bij een gezichtsbehandeling

Skin Plus booster: Microneedling hals/decolleté

Prijs: 50,-

Bij Skin Plus werken we met erg veel plezier met de SkinPen. De SkinPen is het eerste FDA goedgekeurde medische microneedling systeem ter wereld. Het is tevens als enige systeem FDA goedgekeurd voor het veilig en effectief behandelen van acne-littekens. Naast het behandelen van acne-littekens, is een behandeling met de SkinPen geschikt voor het verstevigen en egaliseren van de huid door het stimuleren van fibroblasten (dit zijn de werkmannetjes van de huid). Fijne lijntjes kunnen met de Skin Pen worden verminderd en de porie structuur kunnen we verfijnen!

SkinPen microneedling is een van de populairste behandelingen bij Skin Plus vanwege de indrukwekkende resultaten die we ermee boeken. Deze behandeling is een zeer effectieve manier om de huid te verbeteren, zonder risico’s of vervelende huidreacties en een relatief korte hersteltijd. De naaldjes van de SkinPen zijn gemaakt van chirurgisch staal en zijn daarom harder en gladder dan bij andere microneedling systemen waarvan de naaldjes vaak haakjes en bramen hebben hetgeen voor ongewenste oppervlakkige huidbeschadigingen zorgt. Deze behandeling kan het hele jaar door (mits de huid goed beschermd wordt na de behandeling) en is ook heel geschikt voor een donkere huid!

Door deze behandeling bij te boeken bij jouw microneedling behandeling (let op: deze behandeling is ook alleen bij te boeken bij een microneedling behandeling) wordt jouw hals en decolleté ook mee behandeld!