Alle behandelingen

Alle Skin Plus Boosters behandelingen

De klant beoordeelt onze skin plus boosters behandelingen
met een score van 5 / 5
uit 7 reviews

Klanten over Te boeken bij een behandeling behandelingen

Super! Zoals altijd. Je vergeet helemaal de tijd en verlaat relaxt de salon.
Bedankt lieve Melissa voor weer een heerlijke behandeling. Ik kon de stress weer even achter me laten en voel me weer helemaal zen. Bedankt voor het opmaken...... wat een leuk extraatje. :-) Je bent een topper!!
Iedere behandeling wordt door Melissa met volledige aandacht gedaan. Zij straalt enorme rust uit en legt altijd heel fijn uit wat ze doet en waarom ze het doet. De behandelingen worden steeds gepersonaliseerd op wat mijn huid op dat moment nodig heeft. En de resultaten zijn erg goed.
Het was fantastisch, vooral de metamorfose van mijn moeders vriendin, bizar wat make-Up met iemand kan doen :-) Super bedankt weer Melissa!
Het was heerlijk om weer naar Melissa te kunnen na de lange sluiting ivm Corona. De massage was top en hard nodig met al dat thuiswerken. Laten we hopen dat iedereen zich aan de regels blijft houden en we allemaal gezond blijven. Gr. Yvonne
Weer een fijne ervaring. Ook de wat gevoeligere behandelingen (bv. waxen, bindweefselmassage) worden rustig en professioneel uitgevoerd. De nek-schoudermassage tijdens de ‘lichttherapie’ is een aanrader. Dank je wel, Melissa.
Zo’n feestje om weer voor de biopeeling terecht te kunnen bij Skin Plus! Behandeling was weer op en top en ik stond weer helemaal zen buiten. Kan niet wachten tot de volgende afspraak.
0