Terug naar Beauty & Massage

Wimperextensions

  • Nieuwe set wimperextensions 90,-
  • Opvullen tot 4 weken - wimperextensions 49,50

Heb jij geen tijd of zin om in de ochtend mascara op te doen? Van jezelf geen volle, lange of gekrulde wimpers? Een drukke werkdag waarbij je geen tijd hebt om in de spiegel te kijken? Of wil jij in de regen kunnen lopen zonder dat je mascara uitloopt? Dat is deze treatment iets voor jou!

Bij Skin Plus kun je kiezen uit twee wimperextension-methodes:
One by one wimperextensions & Russian Volume wimperextensions.

Bij beide methodes voel je de wimpers nauwelijks zitten en is het volledig te personaliseren. De lengte, krul, dikte en jouw wensen worden van te voren goed besproken. Ook wordt er gekeken naar wat het best bij jouw gezicht en oogopslag past. Aan het einde krijg je een advies over hoe je de wimpers het best kunt verzorgen, om zo jouw natuurlijke wimpers gezond te houden!

One by One wimperextensions

Wimper verlenging met One-By-One ziet er natuurlijk en perfect uit, alsof je met lange wimpers bent gezegend. Elke ochtend wordt je wakker met perfecte wimpers, en je hoeft nauwelijks nog make-up aan te brengen. Mascara is niet meer nodig en zelfs oogpotlood is geen noodzaak meer. Wimperextensions zijn ook perfect voor de vakantie, gewoon omdat je er geen omkijken naar hebt en als je uit het zwembad komt zie je er nog mooi uit! Kortom de lange wimpers waar iedere vrouw van droomt! Begin je er eenmaal aan dan wil je niet meer anders!

Russian Volume wimperextensions

Russian volume is de nieuwe trend op het gebied van wimperextensions! De Russian Volume, wordt ook wel 2D-6D wimperextensions genoemd. Bij deze volume techniek worden er ultra dunne wimpers gebruikt. Hiermee kan er volume opgebouwd worden zonder schade aan de eigen wimpers! Dit geeft een nog vollere oogopslag dan met de One-by-One techniek, wat echt ideaal is wanneer je niet zoveel wimpers van jezelf hebt of wanneer je een extra vol effect wilt hebben. De hele dag door een mooie glamoureuze look!

Skin Plus Special: jouw wimperbehandeling sluit Skin Plus af met een oogverzorging van Dermalogica, wat de huid rondom de ogen extra zal gaan hydrateren en voeden!

0