Terug naar Cosmedix peeling programma

Cosmedix level 1 peeling treatment

Prijs: 90,-

Waar andere stoppen, gaat Cosmedix een stap verder om jouw huid te verbeteren. Door de combinatie aan fruitzuren, retinol, antioxidanten en peptiden gaan we voor maximaal resultaat!
Met de focus op jouw huid gezondheid.

Het is hierbij belangrijk dat je jouw huid laat wennen aan de intensieve concentratie werkstoffen en goed voorbereid op de professionele behandelingen. Voordat we van start gaan met het peeling programma ga je eerst thuis aan de slag om jouw huidconditie te verbeteren en om jouw huid te laten wennen aan de intensieve werkstoffen van Cosmedix. Daarna gaan we van start met het peeling programma!

Het peeling programma start altijd met Level 1 en zal volledig worden aangepast aan jouw huid en wensen. Vanuit Level 1 gaan we steeds een stapje krachtiger werken. Hierdoor kunnen we intensief werken om jouw huid te verbeteren en te laten stralen!

Level 1 peeling

Verminder de zichtbare tekenen van veroudering met een combinatie van krachtige peptide- en stamceltechnologie om een gladdere, jonger uitziende huid te onthullen. Met deze milde, metabolische peeling wordt geëxfolieerd met Melkzuur. Verder wordt Retinol gebruikt om het uiterlijk van een verouderende huid te verminderen en om een helderdere en soepelere teint te onthullen.

0