Terug naar Cosmedix peeling programma

Cosmedix level 2 + peeling treatment

Prijs: 125,-

Waar andere stoppen, gaat Cosmedix een stap verder om jouw huid te verbeteren. Door de combinatie aan fruitzuren, retinol, antioxidanten en peptiden gaan we voor maximaal resultaat.
Met de focus op jouw huid gezondheid.

Het is hierbij belangrijk dat je jouw huid laat wennen aan de intensieve concentratie werkstoffen en goed voorbereid op de professionele behandelingen. Voordat we van start gaan met het peeling programma ga je eerst thuis aan de slag om jouw huidconditie te verbeteren en om jouw huid te laten wennen aan de intensieve werkstoffen van Cosmedix. Daarna gaan we van start met het peeling programma!

Het peeling programma start altijd met Level 1 en zal volledig worden aangepast aan jouw huid en wensen. Vanuit Level 1 gaan we steeds een stapje krachtiger werken. Hierdoor kunnen we intensief werken om jouw huid te verbeteren en te laten stralen!

Level 2+ peeling

Uniek door een hoge concentratie Lactic Acid en Retinol. Stimuleert de aanmaak van collageen, elastine en nieuwe cellen. Een perfecte peeling om in te zetten tegen pigmentatie en bij huidverjonging! Men dient Level 1+ volledig te hebben afgerond om deze peeling te ondergaan. De huid dient minimaal 8 weken voorbereid te zijn met de juiste producten. Uiteraard wordt deze peeling treatment volledig in Skin Plus stijl uitgevoerd!