Terug naar Cosmedix peeling programma

Cosmedix level 4 peeling treatment

  • Cosmedix level 4 peeling treatment 195,-

Waar andere stoppen, gaat Cosmedix een stap verder om jouw huid te verbeteren. Door de combinatie aan fruitzuren, retinol, antioxidanten en peptiden gaan we voor maximaal resultaat.
Met de focus op jouw huid gezondheid.

Het is hierbij belangrijk dat je jouw huid laat wennen aan de intensieve concentratie werkstoffen en goed voorbereid op de professionele behandelingen. Voordat we van start gaan met het peeling programma ga je eerst thuis aan de slag om jouw huidconditie te verbeteren en om jouw huid te laten wennen aan de intensieve werkstoffen van Cosmedix. Daarna gaan we van start met het peeling programma!

Het peeling programma start altijd met Level 1 en zal volledig worden aangepast aan jouw huid en wensen. Vanuit Level 1 gaan we steeds een stapje krachtiger werken. Hierdoor kunnen we intensief werken om jouw huid te verbeteren en te laten stralen!

Cosmedix level 4 peeling

Tijdens deze krachtigste peeling treatment worden level 2 en Level2+ met elkaar gecombineerd. Manuale exfoliatie met algenextracten gecombineerd met een hogere concentratie Retinol, stimuleert de aanmaak van collageen, elastine en nieuwe cellen. Een perfecte peeling om in te zetten tegen pigmentatie, bij huidverjonging en acne littekens. Zorgt voor de meest krachtige resultaten! Je dient Level 3 volledig te hebben afgerond om deze peeling te ondergaan en de huid dient minimaal 12 weken voorbereid te zijn met de juiste producten. Uiteraard wordt deze peeling treatment volledig in Skin Plus stijl uitgevoerd!