Terug naar Huidverbetering

Skin Plus Boosters + Beauty treatments

  • Skin Plus booster 19,50
  • Verven wimpers 15,-
  • Epileren of waxen van de wenkbrauwen (50% korting icm een skin treatment) 15,-
  • Verven wenkbrauwen (50% korting icm een skin treatment) 15,-
  • Waxen bovenlip (50% korting icm een skin treatment) 15,-


Een “Skin Plus booster” is een supplement die je kunt toevoegen aan jouw skin treatment en zal zorgen voor een maximaal huidverbeterend resultaat. Ook kun je ervoor kiezen om een “beauty treatment” toe te voegen aan jouw skin treatment, voor een mooie finishing touch!

Beauty treatments bij jouw skin treatment:

Je ontvangt 50% korting op jouw beauty treatment(s) bij een skin treatment!
Epileren, verven en waxen kun je extra boeken bij jouw skin treatment voor een mooie finishing touch! Met uitzondering van het verven van de wimpers, kun je deze beauty treatments ook los boeken.

Skin Plus boosters bij jouw skin treatment:

Skin Plus helpt je graag met het kiezen van de juiste Skin Plus Booster voor jouw huid!
Je hebt de keuze uit drie verschillende Skin Plus Boosters:

1. “IonActive Ingrediënten Boost”

Voeg de “IonActive Ingrediënten Boost” toe aan jouw Skin treatment en ontvang een professioneel hoogwaardig serum dat met de allernieuwste apparatuur wordt ingesluisd. Je kunt kiezen uit een hydratatie boost, anti-aging booster, een booster dat werkt op het egaliseren van de huid of een booster dat verhelderd werkt.

2. “Beauty Angel Boost”

Voeg “Beauty Angel lichttherapie boost” toe aan jouw Skin treatment en maak jouw treatment, met 10 minuten extra licht, nóg krachtiger!

3. “Beauty Angel ELT Vliesmasker”

Voeg de “Beauty Angel ELT Vliesmasker” toe aan jouw skin treatment en maak jouw behandeling, met de hoge concentratie ingrediënten van het vliesmasker, nóg intensiever! Je kunt kiezen uit vier verschillende maskers die gaan werken aan één specifiek huiddoel.

Skin Plus special: je ontvangt bij besteding van 99 euro aan Dermalogica producten, een gratis Skin Plus Booster-voucher!