Terug naar Skin Plus gezichts- behandeling Classic & Deluxe

Beauty Angel Lichttherapie treatment

  • Beauty Angel lichttherapie gezichtsbehandeling Classic 95,-
  • Beauty Angel lichttherapie gezichtsbehandeling Classic+ 115,-
  • Beauty Angel lichttherapie gezichtsbehandeling Deluxe 135,-

Ondersteun jouw huid op een natuurlijke manier met het aangenaam warme licht van de Beauty Angel.

Lichttherapie dringt diep in de huid door. Hier geeft het licht de fibroblasten een ware energie boost. De productie van collageen, elastine en hyaluronzuur wordt hierdoor intensief gestimuleerd en de huid verjongd zich op een natuurlijke manier.
Ook werkt deze treatment op huidherstel, verminderd het de bacterie die een oorzaak is bij acne en het opname vermogen van de huid wordt verhoogd.

Je kunt kiezen uit 3 Beauty Angel lichttherapie gezichtsbehandelingen:

Beauty Angel lichttherapie gezichtsbehandeling Classic, bestaande uit: het unieke Skin Plus relax ritueel, dubbele reiniging, huidanalyse, peeling, geconcentreerd serum, Beauty Angel vliesmasker, lichttherapie sessie met een massage naar keuze tijdens het inwerken van het licht en een verzorging aangepast aan jouw huidconditie.

Beauty Angel lichttherapie gezichtsbehandeling Deluxe, bestaande uit: het unieke Skin Plus relax ritueel deluxe, massage van het gezicht, nek en de schouders, een dubbele reiniging, huidanalyse, peeling, Skin Plus booster: ingrediënten Boost, Beauty Angel vliesmasker, lichttherapie sessie deluxe met een massage naar keuze tijdens het inwerken van het licht en een verzorging aangepast aan jouw huidconditie.

Ervaar de ultieme combinatie van huidverbetering en ontspanning bij Skin Plus.