Terug naar Huidverbetering

ELT Beauty Angel Lichttherapie treatment

  • ELT Beauty Angel Small 45,-
  • ELT Beauty Angel Medium 75,-
  • ELT lichttherapie Large 90,-
  • ELT lichttherapie Deluxe 125,-

Verjong jouw huid op een natuurlijke manier met het aangenaam warme licht van de Beauty Angel.

De lichttherapie dringt diep in de huid door. Hier geeft het licht de fibroblasten een ware energie boost. De productie van collageen, elastine en hyaluronzuur wordt hierdoor intensief gestimuleerd en de huid verjongd zich op een natuurlijke manier.
Ook werkt deze treatment op huidherstel, verminderd het de bacterie die een oorzaak is bij acne en het opname vermogen van de huid wordt verhoogd.

Je kunt kiezen uit verschillende ELT lichttherapie treatments:

Skin Plus booster

Je kunt deze booster extra boeken bij elke skin treatment en je ontvangt dan extra lichttherapie minuten. Je kiest voor deze booster als je het maximale uit jouw skin treatment én de collageen lichttherapie wilt halen!

ELT Beauty Angel Small

Je kiest voor deze treatment als je niet veel tijd hebt en opzoek bent naar een skin treatment met snel én intensief resultaat. Je ontvangt bij deze treatment, tijdens het inwerken van het licht, een massage naar keuze. Je komt tot rust én de lichttherapie gaat op een ontspannen manier werken aan jouw huidverbetering.

ELT Beauty Angel Medium

Tijdens de Medium Beauty Angel treatment ontvang je bovenstaande. Ook wordt er gestart met een relax-ritueel, het reinigen van de huid en het aanbrengen van een speciaal vliesmasker. Het vliesmasker wordt aangepast aan jouw huidbehoefte voor een extra huidverbeterend resultaat.

ELT Beauty Angel Large

Tijdens de Large Beauty Angel treatment ontvang je bovenstaande met een extra reiniging, peeling en eén oogmasker.

ELT Beauty Angel Deluxe

Tijdens deze treatment Deluxe ontvang je de ultieme combinatie van huidverbetering en ontspanning bij Skin Plus. Haal het maximale uit jouw Beauty Angel treatment. Je ontvangt een extra uitgebreid relax-ritueel. Er wordt gestart met een dubbele intensieve reiniging, een krachtige exfoliatie en het verwijderen van de onzuiverheden. Je ontvangt daarnaast ook alledrie de Skin Plus boosters! Een professioneel serum, het maximaal aantal minuten lichttherapie en een vliesmasker, zal worden aangepast aan jouw huidbehoefte en werken aan het verbeteren van jouw huidconditie. 

Skin Plus Special: bij elke lichttherapie treatment ontvang je, tijdens het inwerken van de lamp, een deel massage naar keuze!

0