Terug naar Huidverbetering

100% natuurlijke biopeeling treatment

  • Biopeeling Acné treatment 90,-
  • Biopeeling Detox treatment 90,-
  • Biopeeling Anti-Aging treatment 90,-
  • Biopeeling Acné treatment Deluxe 125,-
  • Biopeeling Detox treatment Deluxe 125,-
  • Biopeeling Anti-Aging treatment Deluxe 125,-

Heb jij last van grove poriën, onzuiverheden, acné, acné littekens, pigmentvlekken of fijne lijntjes? Kies dan voor de “Biopeeling treatment”.

Deze 100% natuurlijke kruidenpeeling stimuleert de celvernieuwing van binnenuit. Hierdoor zal jouw huid niet dunner worden tijdens deze peeling. De kruiden worden door de huid opgenomen en zetten de huid aan tot intensieve reiniging.
Een gezonde, nieuwe, gezuiverde en frisse huid is het resultaat!

Je hebt de keuze uit de volgende Biopeeling treatments:

Biopeeling acné treatment

De treatment waarbij de focus ligt op het verminderen van acné en het egaliseren van de huid. Skin Plus heeft een acné specialisatie, waardoor vergoeding mogelijk is van de zorgverzekeraar.

Biopeeling detox treatment

De treatment waarbij de focus ligt op het verminderen van onzuiverheden en het egaliseren van de huid.
De huid is na de behandeling als het ware ge-detoxed en voelt heerlijk schoon aan!

Biopeeling anti-aging treatment

De treatment waarbij de focus ligt op het verminderen van fijne lijntjes en hyperpigmentatie, door het intensief stimuleren van de celvernieuwing en de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur.

Biopeeling Deluxe treatments

Tijdens de Deluxe treatment ontvang je, bij jouw reguliere skin treatment, een extra lang relax-ritueel + een uitgebreide massage van het gezicht, de nek en de schouders + een huidverbeterend vliesmasker aangepast aan jouw huid. Ervaar de ultieme combinatie van huidverbetering en ontspanning bij Skin Plus!

Skin Plus special: bij de start van deze skin treatment ontvang je een uniek relax-ritueel. Je komt volledig tot rust, beloofd!

0