Terug naar Skin Plus gezichts- behandeling Classic & Deluxe

100% natuurlijke biopeeling

  • Biopeeling gezichtsbehandeling Classic 95,-
  • Biopeeling gezichtsbehandeling Classic+ 115,-
  • Biopeeling gezichtsbehandeling Deluxe 135,-

Heb jij last van grove poriën, onzuiverheden, acne, acne littekens, pigmentvlekken of fijne lijntjes? Kies dan voor de biologische kruidenpeeling treatment.

Deze 100% natuurlijke kruidenpeeling stimuleert de celvernieuwing van binnenuit. Hierdoor zal jouw huid niet dunner worden tijdens deze peeling. De kruiden worden door de huid opgenomen en zetten de huid aan tot intensieve reiniging.
Een gezonde, nieuwe, gezuiverde en frisse huid is het resultaat!

Je kunt kiezen uit 2 biopeeling gezichtsbehandelingen:

Biopeeling gezichtsbehandeling Classic, bestaande uit: het unieke Skin Plus relax ritueel, dubbele reiniging waarbij de huid direct wordt voorbereid op het verwijderen van de onzuiverheden, huidanalyse, verwijderen van de onzuiverheden, biopeeling, geconcentreerd serum, masker, lichttherapie sessie met een massage naar keuze tijdens het inwerken van het licht en een verzorging aangepast aan jouw huidconditie.

Biopeeling gezichtsbehandeling Deluxe, bestaande uit: het unieke Skin Plus relax ritueel deluxe, een massage van het gezicht, nek en de schouders, dubbele reiniging waarbij de huid direct wordt voorbereid op het verwijderen van de onzuiverheden, huidanalyse, verwijderen van de onzuiverheden, biopeeling, geconcentreerd serum, uniek vliesmasker, lichttherapie sessie met een massage naar keuze tijdens het inwerken van het licht en een verzorging aangepast aan jouw huidconditie.

Ervaar de ultieme combinatie van huidverbetering en ontspanning bij Skin Plus.