Terug naar Skin Plus gezichts- behandeling

Cosmedix Facial

  • Cosmedix Facial 90,-
  • Cosmedix Facial Deluxe 125,-

Of je nu worstelt met pigmentatie, acné, roodheid, gevoelige huid, grove poriën, rosacea, fijne lijntjes en rimpels of een droge huid, met de producten van Cosmedix kunnen we ieder huidprobleem behandelen.

De kracht van Cosmedix

Bij Cosmedix hebben ze vier formuleringspijlers ontwikkeld die het uiterlijk van de huid op de meest veilige manier helpen verbeteren.
Slimmere exfoliatie: maakt het mogelijk de belangrijkste ingrediënten door te laten dringen in de huid. ( enzymen en zuren )
Botanische ingrediënten: plantaardige ingrediënten met alleen natuurlijke kleurstoffen en 100% zuivere etherische oliën.
Skin matrix support: helpt met bouwstenen de huid te versterken en te verjongen. (antioxidanten en aminozuren )
Chiraliteit: zuiveringsproces waarbij de werkzame stoffen extra worden gezuiverd hierdoor worden de werkstoffen van de Cosmedix producten volledig herkend door de huid en makkelijk opgenomen.

Cosmedix gebruikt hiervoor de meest krachtige ingrediënten uit de natuur in de meest hoge concentraties. Een van de belangrijkste werkstof van Cosmedix is Retinol (vitamine A). Retinol dringt de opperhuid binnen en wordt omgezet in retinoïde zuur dit staat bekend om haar krachtige celvernieuwende capaciteiten. Dit ingrediënt moet rustig worden opgebouwd om je huid eraan te laten wennen en om geen irritatie te veroorzaken.We volgen een uniek step up systeem met verschillende levels, zo kan je huid op een verantwoorde manier wennen aan de peels en de producten.

Je kunt kiezen uit 3 Cosmedix Facials:

Gezichtsbehandeling Small: in deze gepersonaliseerde, kort maar krachtige, gezichtsbehandeling gaan we zonegericht te werk. De ideale behandeling, wanneer jouw huid net dat beetje extra nodig heeft, tussen jouw reguliere behandeling door. Deze gezichtsbehandeling zal volledig worden aangepast aan jouw huid n.a.v. het bespreken van jouw wensen en de huidanalyse.

Cosmedix Facial, bestaande uit: het unieke Skin Plus relax ritueel, dubbele reiniging, huidanalyse, peeling, verwijderen van de onzuiverheden, geconcentreerd serum, masker, lichttherapie sessie met een massage naar keuze tijdens het inwerken van het licht en een verzorging aangepast aan jouw huidconditie.

Cosmedix Facial Deluxe, bestaande uit: het unieke Skin Plus relax ritueel deluxe, een massage van het gezicht, nek en de schouders, dubbele reiniging, huidanalyse, peeling, verwijderen van de onzuiverheden, geconcentreerd serum, uniek vliesmasker, lichttherapie sessie met een massage naar keuze tijdens het inwerken van het licht en een verzorging aangepast aan jouw huidconditie.

Ervaar de ultieme combinatie van huidverbetering en ontspanning bij Skin Plus!

0