Terug naar Skin Plus gezichts- behandeling Classic & Deluxe

Cosmedix gezichtsbehandeling

  • Cosmedix gezichtsbehandeling Classic 95,-
  • Cosmedix gezichtsbehandeling Classic+ 115,-
  • Cosmedix gezichtsbehandeling Deluxe 135,-

Waar andere stoppen, gaat Cosmedix een stap verder om jouw huid te verbeteren. Cosmedix is zo ontwikkeld dat het verbetering laat zien bij ieder huidtype. Of je nu worstelt met pigmentatie, acne, roodheid, gevoelige huid, grove poriën, rosacea, fijne lijntjes en rimpels of een droge huid, met de producten van Cosmedix kunnen we ieder huidprobleem behandelen.

De kracht van Cosmedix

We hebben bij Cosmedix vier formuleringspijlers die het uiterlijk van de huid op de meest veilige manier helpen verbeteren.
Slimmere exfoliatie: maakt het mogelijk de belangrijkste ingrediënten door te laten dringen in de huid. ( enzymen en zuren )
Botanische ingrediënten: plantaardige ingrediënten met alleen natuurlijke kleurstoffen en 100% zuivere etherische oliën.
Skin matrix support: helpt met bouwstenen de huid te versterken en te verjongen. (antioxidanten en aminozuren )
Chiraliteit: zuiveringsproces waarbij de werkzame stoffen extra worden gezuiverd hierdoor worden de werkstoffen van de Cosmedix producten volledig herkend door de huid en makkelijk opgenomen.

Cosmedix gebruikt hiervoor de meest krachtige ingrediënten uit de natuur in de meest hoge concentraties. Een van de belangrijkste werkstof van Cosmedix is Retinol (vitamine A). Retinol dringt de opperhuid binnen en wordt omgezet in retinoïde zuur dit staat bekend om haar krachtige celvernieuwende capaciteiten. Dit ingrediënt moet rustig worden opgebouwd om je huid eraan te laten wennen en om geen irritatie te veroorzaken.We volgen een uniek step up systeem met verschillende levels, zo kan je huid op een verantwoorde manier wennen aan de peels en de producten.

Cosmedix gezichtsbehandeling Classic, bestaande uit: het unieke Skin Plus relax ritueel, dubbele reiniging, huidanalyse, peeling, verwijderen van de onzuiverheden, geconcentreerd serum, masker, lichttherapie sessie met een massage naar keuze tijdens het inwerken van het licht en een verzorging aangepast aan jouw huidconditie.

Cosmedix gezichtsbehandeling Deluxe, bestaande uit: het unieke Skin Plus relax ritueel deluxe, een massage van het gezicht, nek en de schouders, dubbele reiniging, huidanalyse, peeling, verwijderen van de onzuiverheden, geconcentreerd serum, uniek vliesmasker, lichttherapie sessie met een massage naar keuze tijdens het inwerken van het licht en een verzorging aangepast aan jouw huidconditie.

Ervaar de ultieme combinatie van huidverbetering en ontspanning bij Skin Plus!