Terug naar Huidverbetering

Dermalogica treatments

  • ProSkinDermalogica Small 45,-
  • ProSkinDermalogica Medium 75,-
  • Pro Skin Dermalogica Deluxe 90,-
  • Pro Power Peel 90,-
  • ProPowerPeel Deluxe 125,-
  • Pro Skin Dermalogica Deluxe 125,-

Je kiest voor een Dermalogica treatment als jij een behandeling zoekt, die jouw huidconditie verbetert of als jij jouw huidconditie gezond wilt houden.
Met een Dermalogica treatment is het mogelijk om op verschillende huidcondities te werken. Gecombineerd met de nieuwste apparatuur worden de Dermalogica treatments volledig aangepast op jouw persoonlijke huidconditie en wensen.

Dermalogica staat voor kwaliteit, pure ingrediënten en resultaat.
Kortom: huidverbetering.
Dermalogica verleidt niet door mooie verpakkingen, maar besteed haar tijd liever aan het uitdenken van nieuwe, effectieve formules die leiden tot huidverbetering.

Er zijn verschillende dermalogica treatments in verschillende niveau’s te boeken:

ProSkinDermalogica Small

Een gepersonaliseerde behandeling gericht op een bepaalde zone of huidconditie.

ProSkinDermalogica Medium

Een uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat.

ProSkinDermalogica Large

Een uitgebreide behandeling gericht op huidverbetering en resultaat, met een extra relax-massage van het gezicht, de nek en schouders.

ProSkinDermalogica Deluxe

Ervaar de ultieme combinatie van huidverbetering en ontspanning bij Skin Plus. Je ontvangt een extra huidverbeterend vliesmasker en een extra lange massage bij jouw uitgebreide skin treatment.

Pro Power Peel

Iedere huid is uniek en één huid kan ook meerdere huid bezorgdheden vertonen. Een peeling kan om deze reden het best volledig gepersonaliseerd worden ingezet. Dit gegeven hebben we als inspiratie gebruikt voor de ontwikkeling van de nieuwe Pro Power Peel collectie: onze meest krachtige en snelle peeling tot nu toe. Deze nieuwe collectie geeft de mogelijkheid om iedere huid zijn eigen unieke professionele peeling aan te bieden en daarmee de gezondheid van de huid te ondersteunen.

Pro Power Peel deluxe

De Pro Power Peel treatment zoals hierboven beschreven met extra de focus op huidverbetering en ontspanning. Je ontvangt de Pro Power Peel treatment met extra een huidverbeterend vliesmasker en een extra relax-massage van het gezicht, de nek en schouders.

Skin Plus special: bij de start van elke 60 minuten skin treatment ontvang je een uniek relax-ritueel.
Je komt volledig tot rust. Beloofd!

0