Terug naar Huidverbetering

Dermalogica treatments

 • ProSkinDermalogica Small 42,50
 • ProSkinDermalogica Medium 72,50
 • Pro Skin Dermalogica Deluxe 85,-
 • Dermalogica Exfoliatie treatment 85,-
 • Pro Power Peel 85,-
 • ProPowerPeel Deluxe 125,-
 • Dermalogica Exfoliation treatment Deluxe 125,-
 • Pro Skin Dermalogica Deluxe 125,-

Je kiest voor een Dermalogica treatment als jij een behandeling zoekt, die jouw huidconditie verbetert of als jij jouw huidconditie gezond wilt houden.
Met een Dermalogica treatment is het mogelijk om op verschillende huidcondities te werken. Gecombineerd met de nieuwste apparatuur worden de Dermalogica treatments volledig aangepast op jouw persoonlijke huidconditie en wensen.

Dermalogica staat voor kwaliteit, pure ingrediënten en resultaat. Kortom: huidverbetering.
Dermalogica verleidt niet door mooie verpakkingen, maar besteed haar tijd liever aan het uitdenken van nieuwe, effectieve formules die leiden tot huidverbetering.

Er zijn verschillende dermalogica treatments in verschillende niveau’s te boeken:

ProSkinDermalogica Small

Een gepersonaliseerde behandeling gericht op een bepaalde zone of huidconditie die extra aandacht nodig heeft.

ProSkinDermalogica Medium

Een uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat.

ProSkinDermalogica Large

Een uitgebreide behandeling gericht op huidverbetering en resultaat, met een extra relax-massage van het gezicht, de nek en schouders.

ProSkinDermalogica Deluxe

Een uitgebreide behandeling gericht op huidverbetering en resultaat, met alle Skin Plus boosters en een extra relax-massage van het gezicht, de nek en schouders.

Dermalogica Exfoliation Treatment

Je kiest voor deze treatment als je een stapje verder wilt met Dermalogica en jouw huid een flinke boost wilt geven! Een intensieve exfoliatie treatment waarbij exfolianten (milde fruitzuren en enzymen) over elkaar worden aangebracht. Deze treatment is geschikt voor elke huid en de exfolianten zullen op jouw huid worden afgestemd.

Dermalogica Pro Skin Expert Active

Een extra hoge exfoliatie treatment van Dermalogica die wordt aangebracht in 4 stappen. De 4 stappen bestaan uit voorbereiden, verzachten, daadwerkelijke peeling en neutraliseren.
De BioSurface Peel is een geheel nieuwe methode van peelen, omdat de huid niet onnodig wordt beschadigd. Hierdoor krijg je wel de voordelen van een chemische peeling, maar niet de nadelen zoals bijvoorbeeld een sterke vervelling. De huid heeft hierdoor geen hersteltijd nodig!

Door een Dermalogica treatment zal de huid gladder en zachter gaan aanvoelen. Het geeft een verbetering van de huidstructuur, fijne lijntjes en rimpels worden minder zichtbaar. Ook helpt het acne te verminderen, vermindert het onzuiverheden en stimuleert het de aanmaak van collageen. Het maakt de huidskleur egaler en frisser, oppervlakkige pigmentvlekken vervagen, beschadiging door de zon wordt aangepakt en huidveroudering wordt aangepakt.

Pro Power Peel

Iedere huid is uniek en één huid kan ook meerdere huid bezorgdheden vertonen. Een peeling kan om deze reden het best volledig gepersonaliseerd worden ingezet. Dit gegeven hebben we als inspiratie gebruikt voor de ontwikkeling van de nieuwe Pro Power Peel collectie: onze meest krachtige en snelle peeling tot nu toe. Deze nieuwe collectie geeft de mogelijkheid om iedere huid zijn eigen unieke professionele peeling aan te bieden en daarmee de gezondheid van de huid te ondersteunen.

De Pro Power Peel collectie bestaat uit de volgende producten:

 • One-Step Prep: Een leave-on “prep” formule die ervoor zorgt dat de Pro PowerPeel formules optimaal in de huid kunnen penetreren.  
 • UltraBright Peel: Een ultra-effectieve verhelderende peeling die de eerste tekenen van voortijdige huidveroudering aanpakt met 30% melkzuur.
 • AdvancedRenewal Peel: Een krachtige 30% glycolzuur peeling die de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels vermindert.
 • PowerClear Peel: Een dynamisch multi-zuren complex met 2% Salicylzuur,  10% amandelzuur, 15% appelzuur en een gepatenteerd Terpineol-Thymol Complex dat zich richt op onzuiverheden en post-inflammatoire hyperpigmentatie. 
 • Neutralizing Solution: Een verzachtende neutralizer die helpt om de natuurlijke ph-waarde van de huid te herstellen.

Je hebt de keuze uit:

Pro Power Peel

Een gepersonaliseerde treatment waarbij gestart wordt met een relax-ritueel en de focus ligt op de Pro Power peel. Één tot drie lagen van de Pro Power Peel worden aangebracht en tijdens het masker zal lichttherapie gecombineerd worden met een ontspannen massage en zo werken aan ontspannen huidverbetering.

Pro Power Peel Deluxe

Tijdens deze Deluxe treatment, ontvang je de Medium treatment met aanvullend alledrie de Skin Plus boosters.

Skin Plus special: bij de start van een skin treatment ontvang je een uniek relax-ritueel.
Je komt volledig tot rust, beloofd!