Terug naar Huidverbetering

Huidverbeterende massage treatment

  • Huidverbeterende massage treatment 85,-
  • Huidverbeterende massage treatment Deluxe 125,-

De huidverbeterende massage is bij Skin Plus dé massage, die de huid op een natuurlijke manier zal verbeteren en verjongen.

Bindweefsel kun je vergelijken met het cement tussen de stenen van een huis. Bindweefsel zit vol collageen, elastine en hyaluaronzuur. Dit zorgt ervoor dat de huid niet “inzakt”. Tijdens het verouderen van de huid wordt er minder collageen, elastine en hyaluronzuur in het bindweefsel aangemaakt. De rek gaat als het ware uit de huid. Het gevolg is dat de huid slapper wordt.
De oplossing? Een huidverbeterende massage!

Door de combinatie van twee intensieve massagetechnieken, de bindweefselmassage en de pincementmassage, wordt de doorbloeding gestimuleerd en het onderhuids bindweefsel geactiveerd. De huidverbeterende massage stimuleert de fibroblasten in de huid hierdoor verhoogt de productie van collageen, elastine en hyaluronzuur.
De huid zal er jonger, steviger en voller uit gaan zien!

Bindweefselmassage

Bij een bindweefselmassage wordt, door de intensieve massagetechnieken, de onderste laag van de huid, het onderhuids bindweefsel geprikkeld. Hierdoor wordt de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur intensief gestimuleerd.

Pincementmassage

De pincementsmassage prikkelt de zenuwuiteinden in de huid. Het bindweefsel verbetert hierdoor en de huid hersteld. De massage zelf is een kort prikkelende knijptechniek met verschillende uitvoeringen
en sterktes.

  

Skin Plus special: bij de start van deze skin treatment ontvang je een uniek relax-ritueel.
Ondanks de intensieve massage technieken kom je volledig tot rust,
beloofd!