Terug naar Skin Plus gezichts- behandeling Classic & Deluxe

Microdermabrasie treatment

  • Microdermabrasie treatment Classic 95,-
  • Microdermabrasie treatment Classic+ 115,-
  • Microdermabrasie treatment Deluxe 135,-

Microdermabrasie maakt de huid gladder, reinigt verstopte poriën, verwijdert dode huidcellen, stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen, egaliseert de huidskleur, verbetert de bloedcirculatie en verhoogt de aanmaak van collageen en elastine.

Microdermabrasie Diamond peel

Deze microdermabrasie methode is een mechanische peeling op basis van een diamantschijfje. Door verschillende koppen te gebruiken, is het mogelijk om elk type huid en elke huidplooi te behandelen. De verschillende koppen, grove en fijne, garanderen een effectieve peeling voor elk huidtype.

Je kunt kiezen uit 2 microdermabrasie behandelingen:

Microdermabrasie treatment Classic, bestaande uit: het unieke Skin Plus relax ritueel, dubbele reiniging, huidanalyse, microdermabrasie, verwijderen van de onzuiverheden, geconcentreerd serum, masker, lichttherapie sessie met een massage naar keuze tijdens het inwerken van het licht en een verzorging aangepast aan jouw huidconditie.

Microdermabrasie treatment Deluxe, bestaande uit: het unieke Skin Plus relax ritueel deluxe, een massage van het gezicht, nek en de schouders, dubbele reiniging, huidanalyse, microdermabrasie, verwijderen van de onzuiverheden, geconcentreerd serum, uniek vliesmasker, lichttherapie sessie met een massage naar keuze tijdens het inwerken van het licht en een verzorging aangepast aan jouw huidconditie.

Ervaar de ultieme combinatie van huidverbetering en ontspanning bij Skin Plus.