Terug naar Huidverbetering

Microdermabrasie treatment

  • Microdermabrasie treatment 90,-
  • Microdermabrasie treatment Deluxe 125,-

Met microdermabrasie is het mogelijk om gecontroleerd de bovenste laag van de opperhuid te verwijderen.

Microdermabrasie maakt de huid gladder, reinigt verstopte poriën, verwijdert dode huidcellen, stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen, egaliseert de huidskleur, verbetert de bloedcirculatie en verhoogt de aanmaak van collageen en elastine.

Skin Plus werkt met twee microdermabrasie methodes.
Voorafgaand aan de treatment zal de methode gekozen worden die het best aansluit op jouw huid.

Microdermabrasie Microkristallen

Deze microdermabrasie methode laat de huid vacuüm zuigen tegen de microdermabrasie kop.
De kristallen maken de huidcellen los door middel van “zandstralen” en geven geen beschadiging aan de huid. Het laat je huid stralen en je huid is na de treatment mooi gepolijst.

Microdermabrasie Diamond peel

Deze microdermabrasie methode is een mechanische peeling op basis van een diamantschijfje. Door verschillende koppen te gebruiken, is het mogelijk om elk type huid en elke huidplooi te behandelen. De verschillende koppen, grove en fijne, garanderen een effectieve peeling voor elk huidtype.

Microdermabrasie treatment Deluxe

Tijdens de Deluxe treatment ontvang je, bij jouw reguliere skin treatment, een extra lang relax-ritueel + een uitgebreide massage van het gezicht, de nek en de schouders + een huidverbeterend vliesmasker aangepast aan jouw huid. Ervaar de ultieme combinatie van huidverbetering en ontspanning bij Skin Plus!

Skin Plus special: bij de start van deze skin treatment ontvang je een uniek relax-ritueel. Je komt volledig tot rust, beloofd!

0