Terug naar Skin Plus gezichts- behandeling Classic & Deluxe

Pro Power Peel (chemische peeling)

  • Pro Power Peel treatment Classic (chemische peeling) 95,-
  • Pro Power Peel treatment Deluxe (chemische peeling) 125,-

Iedere huid is uniek en één huid kan ook meerdere huid bezorgdheden vertonen. Een peeling kan om deze reden het best volledig gepersonaliseerd worden ingezet. Dit gegeven hebben we als inspiratie gebruikt voor de ontwikkeling van de Pro Power Peel collectie: onze meest krachtige en snelle peeling tot nu toe. Deze nieuwe collectie geeft de mogelijkheid om iedere huid zijn eigen unieke professionele peeling aan te bieden en daarmee de gezondheid van de huid te ondersteunen. Na de Pro Power Peel ontvang je aansluitend de Beauty Angel lichttherapie om jouw huidherstel te bevorderen!

Je kunt kiezen uit 2 Pro Power Peel gezichtsbehandelingen:

Pro Power Peel treatment Classic (chemische peeling), bestaande uit: het unieke Skin Plus relax ritueel, korte massage, dubbele reiniging, huidanalyse, peeling, verwijderen van de onzuiverheden, geconcentreerd serum, masker, lichttherapie sessie met een massage naar keuze tijdens het inwerken van het licht en een verzorging aangepast aan jouw huidconditie.

Pro Power Peel treatment Deluxe (chemische peeling), bestaande uit: het unieke Skin Plus relax ritueel deluxe, een massage van het gezicht, nek en de schouders, dubbele reiniging, huidanalyse, Pro Power Peel, herstellend serum, uniek vliesmasker, lichttherapie sessie met een massage naar keuze tijdens het inwerken van het licht en een verzorging aangepast aan jouw huidconditie.

Ervaar de ultieme combinatie van huidverbetering en ontspanning bij Skin Plus.

0