Alle behandelingen

Huidverbetering, Medische behandelingen

De klant beoordeelt onze huidverbetering, medische behandelingen behandelingen
met een score van 5 / 5
uit 3 reviews
 • Zuiver en zacht

  Stap binnen in een wereld van zuiverheid en verfrissing met onze unieke rozemarijn- en eucalyptusbeleving. Deze natuurlijke geuren staan bekend om hun zuiverende eigenschappen en creëren een omgeving die zowel verkwikkend als rustgevend is.

 • In- en ontspanning

  Laat je meeslepen in een wereld van zowel energie als rust met onze “Inspanning en Ontspanning” belevenis bij Skin Plus. Deze unieke ervaring combineert de verfrissende geur van lemongrass met de kalmerende essence van lavendelsalie, die samenwerken om je lichaam te vitaliseren en je geest tot rust te brengen.

 • Geniet van de stilte

  Vind rust en sereniteit met onze “Geniet van de Stilte” belevenis bij Skin Plus. Deze speciale ervaring is samengesteld met de kalmerende aroma’s van lavendel en rozemarijn, die samen een oase van rust creëren.

 • In het moment

  Stap in het hier en nu met onze “In het Moment” belevenis bij Skin Plus. Deze unieke ervaring combineert de heerlijke geuren van Ylang Ylang en de verkwikkende essence van gember, die samen een perfecte balans van ontspanning en vernieuwing creëren.

 • Heerlijk cocoonen

  Omarm de warmte en comfort met onze “Heerlijk Cocoonen” belevenis bij Skin Plus. Deze beleving is zorgvuldig samengesteld met de verwarmende geuren van kaneel en bergamot, die een gevoel van geborgenheid en rust brengen.

 • In balans

  Stap in een wereld van harmonie en evenwicht met onze “In Balans” belevenis. Deze zintuiglijke reis is gebaseerd op de verfijnde geuren van jeneverbes en groene mandarijn, bekend om hun eigenschappen om lichaam en geest in evenwicht te brengen.

Klanten over Skin Plus belevenissen behandelingen

Zoals altijd een warm ontvangst in de mooie salon. Na 6 a 7 maanden weer een microneedling behandeling. Zoals altijd niet echt pijn vrij, maar met Melissa aan de SkinPen is het goed vol te houden. Huid reageert goed. Daarnaast weer lekker gelachen met Melissa.
Zoals altijd weer een fijne behandeling gehad van Roselène! Mijn tweede SkinPen behandeling. Zie al zoveel verbetering aan mijn huid. Dankjewel hiervoor!
Heerlijke behandeling gehad, mijn huid straalt weer! Dankjewel Roselène