Over Skin Plus

Maak kennis met het team

Melissa
Oprichtster Skin Plus
Medisch schoonheidsspecialiste
Orthomoleculair huidspecialist

De schoonheidsspecialiste heeft mij destijds van mijn acne afgeholpen. Ik wist toen meteen: ‘wauw, ik wil ook mensen op deze manier blij kunnen maken. Ik wil ook schoonheidsspecialiste worden!’. Vanuit mijn ideaal om mensen te helpen bij het bereiken van hun mooiste huid, ben ik Skin Plus gestart.

Door mijn eigen huidprobleem weet ik dat, voor langdurig resultaat, er meer nodig is dan alleen een behandeling. Ik weet hoe belangrijk (onmisbaar) het is om vanuit meerdere invalshoeken aan de huid te werken. Om deze reden werken we bij Skin Plus met drie pijlers op huidverbetering: van binnenuit, clean skincare en gezonde make-up. Ook is het onze missie om onze klant de ultieme combinatie van huidverbetering en ontspanning te laten ervaren!

Ik ben ontzettend trots op mijn Skin Plus team. Samen halen we het allerbeste uit Skin Plus en jouw huid!

Lisette
Brow specialist
Make-up artist gezonde make-up
Baliemedewerkster

De wereld van schoonheid en uiterlijke verzorging heeft altijd al mijn interesse gehad. Toen kwam Skin Plus, door een perfecte samenloop van omstandigheden, op mijn pad. Deze plek leek mij de ideale omgeving waar ik mijn passie voor uiterlijke verzorging kon omzetten in een nieuwe carrière, en tegelijkertijd mijn wens om meer achter de schermen te werken en administratieve taken op me te nemen, kon realiseren!

Ik heb de mogelijkheid gekregen om de rol van baliemedewerkster en ‘the skincare make-up en browbar’ specialist bij Skin Plus op me te nemen. Een rol die, naar mijn mening, het beste van beide werelden combineert. Aan de ene kant biedt het me de kans om betrokken te zijn bij het praktische aspect van huidverzorging en de nieuwste beautytrends. Aan de andere kant stelt het me in staat om mijn organisatorische vaardigheden te gebruiken en ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt.

Met veel plezier zorg ik ervoor dat alles bij Skin Plus tot in de puntjes verzorgd en geregeld is.

Deborah
Huidexpert
Medisch pedicure

Ondanks dat ik nog nooit naar de schoonheidsspecialiste was geweest en er niemand over hoorde, wist ik het zeker: ‘ik wil schoonheidsspecialiste worden!’

Een keuze waar ik tot de dag van vandaag erg blij mee ben. Ik vind het belangrijk dat mijn klanten bij mij op hun gemak zijn. De afwisseling van medisch pedicure en het geven van gezichtsbehandelingen vind ik het allerleukste. Nog leuker vind ik het om mijn klant maatwerk te geven en een eerlijk advies voor haar samen te stellen.

Ik houd ervan om samen met mijn klant haar huiddoel te bereiken! Iedere behandeling opnieuw zorg ik voor een echte beleving.

Heerlijk dat ik deze combinatie helemaal bij Skin Plus gevonden heb!

Roselène
Huidexpert
Pedicure

Ik weet nog goed dat ik met mijn moeder meeging naar de schoonheidsspecialiste en dat ik meteen enthousiast werd!

Nadat ik de open dag van de opleiding had bezocht, was het voor mij gelijk duidelijk dat dit beroep helemaal bij mij past!

Na mijn opleiding heb ik een specialisatie jaar gevolgd, omdat ik het heel belangrijk vind om mijn klant zo goed mogelijk te helpen. Ook hou ik ervan om tijdens de behandeling net dat beetje extra te geven aan mijn klant: werken aan huidverbetering, terwijl de klant heerlijk kan ontspannen.

Deze werkwijze heb ik helemaal gevonden bij Skin Plus en dit maakt dat ik met veel plezier mijn werk uitvoer.

Ik blijf mijn kennis graag uitbreiden door veel cursussen te volgen, hiermee haal ik het beste uit mezelf zodat ik mijn klant het beste kan bieden! 

Mahfam
Huidexpert

Ik begon mijn carrière eerst in de gezondheidszorg. Met een aangeboren nieuwsgierigheid en de drang om het verschil te maken, resultaten te boeken, ben ik altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en mogelijkheden om ervaringen op te doen. Mijn interesse in dit vak is opgewekt na mijn behoefte aan verwenmomentjes voor mezelf. Ik weet het nog goed.. Na een stressvolle werkdag ging ik zelf in de weer met gezichtsverzorging in mijn badkamer of streek ik onbezorgd neer in de behandelstoel van de schoonheidsspecialiste. Door het hectische leven van alledag kreeg ik steeds meer behoefte aan dit soort relaxmomenten. Ik besloot toen om, naast mijn werk, de opleiding tot schoonheidsspecialiste te volgen. Heel snel ontdekte ik mijn passie en talent! Ook leerde ik dat, naast ontspanning en huidverzorging, er veel mogelijk is bij de schoonheidsspecialiste voor huidproblemen! Ik wist gelijk dat ik dit allemaal wilde leren om klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen. Zo gezegd, zo gedaan. Na het behalen van mijn diploma tot schoonheidsspecialiste kwam Skin Plus op mijn pad. Met de missie van Melissa ‘ervaar de ultieme combinatie van huidverbetering en ontspanning’, wist ik dat ik hier op mijn plek zou zijn. Mooi meegenomen was dat er meteen een klik was! 

Beau
Huidexpert

Mijn naam is Beau en ik ben enorm blij om deel uit te maken van het Skin Plus-team. Als schoonheidsspecialiste ben ik gepassioneerd over alles wat met huidverzorging te maken heeft. Ik haal voldoening uit het werken met mensen en help ze graag om zich op hun best te voelen.

Voor mij is een fijne werksfeer enorm belangrijk, omdat ik geloof dat dit helpt om elke dag met plezier en enthousiasme mijn werk te doen.

Bij elke behandeling die ik geef, is mijn doel om ervoor te zorgen dat mijn klant een ultiem ontspan moment krijgt, het beste advies met als resultaat een stralend, verzorgde huid!