Over Skin Plus

Melissa
Eigenaresse Skin Plus
Medisch-, orthomoleculair schoonheidsspecialiste en Medisch pedicure

Tijdens mijn jeugd kreeg ik last van een heftige vorm van acne. Na veel geprobeerd te hebben, besloot ik naar de schoonheidsspecialiste te gaan. Al na een aantal behandelingen en het dagelijks goed verzorgen van mijn huid, dit keer met de juiste producten, kreeg ik niet alleen mijn mooie huid terug,

ik kreeg ook mijn zelfvertrouwen terug!

Dit inspireerde mij zó dat ik een passie voor huidverbetering heb ontwikkeld!

Nu, een aantal jaren later, run ik Skin Plus met veel plezier! Ik blijf mezelf ontwikkelen door regelmatig trainingen te volgen. Zo ben ik ondertussen medisch schoonheidsspecialist en heb ik in 2019 de Beauty Award gewonnen, hier ben ik ontzettend trots op!

Sinds april 2020 is Deborah mij komen versteken. Deborah is een echte professional en daarmee een goede aanwinst voor Skin Plus!

Ik weet als geen ander hoe het is om met een huidprobleem rond te lopen. Als ervaringsdeskundige help ik jou graag om het beste uit jouw huid te halen.

Deborah
Huidexpert en medisch pedicure

Ik weet nog goed dat je in het laatste jaar op de middelbare school een keuze moet maken over welke opleiding je wilt gaan volgen.

Ik was nog nooit bij een schoonheidsspecialiste geweest en ook in mijn omgeving hoorde ik er niemand over, maar iets in mij wilde heel graag schoonheidsspecialiste worden.

De gedachte dat ik mensen kan helpen hun huid te verbeteren, te ontspannen of juist te onderhouden leek mij zó leuk, dat ik vastbesloten was die opleiding te gaan volgen!

Die gedachte klopte uiteindelijk helemaal! Nu zit ik al bijna 11 jaar met veel plezier in dit vak en wat is het geweldig om die huiden te zien opknappen. Nog leuker is het om per klant weer helemaal naar zijn of haar huid te kijken om op die manier een gepersonaliseerde behandeling en advies samen te stellen. Samen het doel bereiken om jouw huid zo gezond mogelijk te maken!

Dit alles kan ik doen bij Skin Plus! Hier draait het om een persoonlijke aanpak in combinatie met ontspannende behandelingen voor een stralende huid als eindresultaat! Wij blijven onze kennis altijd weer uitbreiden door veel cursussen te volgen, dit vind ik heel belangrijk! Hierdoor werk ik bij Skin Plus met veel plezier en liefde voor het vak!

Beauty Award!

De Beauty Award is dé vakprijs in ons vakgebied.

In 2019 heeft Skin Plus de Beauty Award mogen ontvangen voor beste schoonheidsspecialist van het jaar – regio west!

Wat zijn we ontzettend trots op deze waardering! Een mooie bekroning op ons werk.

Ons concept is beoordeeld door een vakjury, onze salon is bezocht door een mystery guest en Skin Plus is beoordeeld op vaktechniek, kennis, specialisme, bedrijfsvoering, PR/marketing, ondernemen, organisatie, commercie en klantcontact.

Medisch schoonheidsspecialiste Dematologie

Een medisch schoonheidsspecialist is verder geschoold in de medische aspecten van specialistische behandelingen, zoals anti-aging behandelingen en acné behandelingen. Ook wordt een medisch schoonheidsspecialiste extra geschoold in omgang met apparatuur, ingrediënten in cosmetica en huidanalyse. Dit alles zorgt ervoor dat wij nog beter in staat zijn om jouw huid te helpen verbeteren!

Skin Plus is een gediplomeerd medisch schoonheidssalon gespecialiseerd in ontspannen huidverbetering.

Huidverbetering begint bij de juiste huidanalyse met onze “Observ 520”.

Er bestaat helaas geen wondermiddel of één soort behandeling die geschikt is voor iedere huid. Iedere huid is uniek en Skin Plus vindt het belangrijk eerst de huid goed te analyseren voordat er een behandelplan wordt gemaakt.

Skin Plus werkt met de “Observ 520”, een huidanalyse apparaat die de huid onder invloed van zes verschillende lichtmodi’s analyseert en vastlegt.
Dit maakt het mogelijk om ook de diepere huidlagen te analyseren, waardoor een behandelplan op maat kan worden gemaakt.

Logo – twee vingerafdrukken. Uniek, net als jij en het concept van Skin Plus.

Een vingerafdruk is uniek, net als jouw huid en wensen zijn. Skin Plus neemt de tijd om hiernaar te luisteren, jouw huid goed te analyseren, de behandelingen te personaliseren en het geven van een eerlijk productadvies. 0