Over Skin Plus

Maak kennis met het team

Melissa
Oprichtster Skin Plus
Medisch
en orthomoleculair huidspecialist

Tijdens mijn jeugd kreeg ik last van een heftige vorm van acne. Na veel geprobeerd te hebben, besloot ik naar de schoonheidsspecialiste te gaan. Al na een aantal behandelingen en het dagelijks goed verzorgen van mijn huid, dit keer met de juiste producten, kreeg ik niet alleen mijn mooie huid terug,

ik kreeg ook mijn zelfvertrouwen terug!

Dit inspireerde mij zó dat ik een passie voor huidverbetering heb ontwikkeld!

Ik ben Skin Plus gestart omdat ik zelf een huidprobleem heb gehad en ik weet hoe belangrijk (onmisbaar) het is om een huidprobleem vanuit meerdere invalshoeken aan te pakken. Met veel succes werken we bij Skin Plus met 3 pijlers: van binnenuit, clean skincare en gezonde make-up.

In 2019 heb ik met Skin Plus de Beauty Award voor beste schoonheidsspecialiste gewonnen! Het is een eer dat een vakjury, net zoals wij en onze klanten, gelooft in onze werkwijze. Een waardering waar we ontzettend trots op zijn!

Ik weet als geen ander hoe het is om met een huidprobleem rond te lopen. Wij helpen jou graag om het beste uit jouw huid te halen!

Rianne
Salon manager

Make-up artist gezonde make-up

Met veel plezier zorg ik ervoor dat alles achter de schermen bij Skin Plus tot in de puntjes geregeld is. Ook vind ik make-up, en dan met name gezonde make-up, geweldig om mee te werken! Je kunt de mooie eigenschappen van een persoon naar boven halen en juist de kleine onzekerheden verdoezelen.

Met een klein beetje make-up kun je een persoon zich direct zekerder laten voelen en dat vind ik heel bijzonder om steeds weer mee te maken!

jane iredale vind ik super om mee te werken omdat het naast dat het een natuurlijke make-up is, ook nog goed voor de huid is en huidverbeterend werkt. Wanneer een persoon deze skincare make-up draagt ziet het er zo natuurlijk uit.

Deborah
Huidexpert

Medisch pedicure

Ik weet nog goed dat je in het laatste jaar op de middelbare school een keuze moet maken over welke opleiding je wilt gaan volgen.

Ik was nog nooit bij een schoonheidsspecialiste geweest en ook in mijn omgeving hoorde ik er niemand over, maar iets in mij wilde heel graag schoonheidsspecialiste worden.

De gedachte dat ik mensen kan helpen hun huid te verbeteren, te ontspannen of juist te onderhouden leek mij zó leuk, dat ik vastbesloten was die opleiding te gaan volgen!

Die gedachte klopte uiteindelijk helemaal! Nu zit ik al bijna 11 jaar met veel plezier in dit vak en wat is het geweldig om die huiden te zien opknappen. Nog leuker is het om per klant weer helemaal naar zijn of haar huid te kijken om op die manier een gepersonaliseerde behandeling en advies samen te stellen. Samen het doel bereiken om jouw huid zo gezond mogelijk te maken!

Dit alles kan ik doen bij Skin Plus! Hier draait het om een persoonlijke aanpak in combinatie met ontspannende behandelingen voor een stralende huid als eindresultaat! Wij blijven onze kennis altijd weer uitbreiden door veel cursussen te volgen, dit vind ik heel belangrijk! Hierdoor werk ik bij Skin Plus met veel plezier en liefde voor het vak!

Roselène
Huidexpert

Pedicure

De eerste keer dat ik met mijn moeder mee ging naar de schoonheidsspecialiste werd ik meteen enthousiast! Nadat ik de open dag van de opleiding had bezocht was het voor mij gelijk duidelijk dat dit beroep helemaal bij mij past!

Na mijn opleiding heb ik een specialisatie jaar gevolgd, omdat ik het heel belangrijk vind om mijn klant zo goed mogelijk te helpen. Ook hou ik ervan om tijdens de behandeling net dat beetje extra te doen voor mijn klant: werken aan huidverbetering, terwijl mijn klant heerlijk kan ontspannen. ⁠

Deze werkwijze heb ik helemaal gevonden bij Skin Plus en maakt dat ik met veel plezier mijn werk uitvoer!

Ik blijf mijn kennis graag uitbreiden door veel cursussen te volgen. Dit vind ik belangrijk omdat ik het beste uit mijzelf wil halen om jou uiteindelijk het beste te kunnen bieden.

Mahfam
Huidexpert

Ik begon mijn carrière eerst in de gezondheidszorg als adviseur zorgadministratie. Met een aangeboren nieuwsgierigheid en de drang om het verschil te maken, en resultaten te boeken, ben ik altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en mogelijkheden om nieuwe ervaringen op te doen. Mijn interesse in het vak schoonheidsspecialiste werd opgewekt na mijn eigen behoeften aan verwenmomentjes voor mezelf.

Ik weet het nog goed.. Na een stressvolle werkdag zelf in de weer met gezichtsverzorging in mijn eigen badkamer of heerlijk onbezorgd neerstrijken in de behandelstoel van de schoonheidsspecialiste.

Door het hectische leven van alledag kreeg ik steeds meer behoeften aan dit soort relaxmomenten. Ik besloot toen om, naast mijn werk, de opleiding tot schoonheidsspecialiste te volgen.

Heel snel ontdekte ik mijn passie en talent! Ook leerde ik dat, naast ontspanning en huidverzorging, er veel mogelijk is bij de schoonheidsspecialiste voor huidproblemen! Ik wist gelijk dat ik dit allemaal wilde leren om klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Zo gezegd zo gedaan. Na het behalen van mijn diploma tot schoonheidsspecialiste kwam Skin Plus op mijn pad. Met haar visie: ‘ervaar de ultieme combinatie van huidverbetering en ontspanning’, wist ik dat ik hier op mijn plek zou zijn. Ook was er gelijk een klik!

Na een intensieve inwerkperiode heb ik alle fijne grepen van het vak mogen leren bij Melissa. Ik vind mijn werk als schoonheidsspecialiste onzettend leuk. Heerlijk om met zoveel plezier te werken!

Beauty Award!

De Beauty Award is dé vakprijs in ons vakgebied.

In 2019 heeft Skin Plus de Beauty Award mogen ontvangen voor beste schoonheidsspecialist van het jaar – regio west!

Wat zijn we ontzettend trots op deze waardering! Een mooie bekroning op ons werk.

Ons concept is beoordeeld door een vakjury, onze salon is bezocht door een mystery guest en Skin Plus is beoordeeld op vaktechniek, kennis, specialisme, bedrijfsvoering, PR/marketing, ondernemen, organisatie, commercie en klantcontact.

Medisch schoonheidsspecialiste Dermatologie

Een medisch schoonheidsspecialist is verder geschoold in de medische aspecten van specialistische behandelingen, zoals anti-aging behandelingen en acné behandelingen. Ook wordt een medisch schoonheidsspecialiste extra geschoold in omgang met apparatuur, ingrediënten in cosmetica en huidanalyse. Dit alles zorgt ervoor dat wij nog beter in staat zijn om jouw huid te helpen verbeteren!

Skin Plus is een gediplomeerd medisch schoonheidssalon gespecialiseerd in ontspannen huidverbetering.

Logo – twee vingerafdrukken. Uniek, net als jij en het concept van Skin Plus.

Een vingerafdruk is uniek, net als jouw huid en wensen zijn. Skin Plus neemt de tijd om hiernaar te luisteren, jouw huid goed te analyseren, de behandelingen te personaliseren en het geven van een eerlijk advies. 0