Over Skin Plus

Maak kennis met het team

Melissa
Oprichtster Skin Plus
Medisch
en orthomoleculair huidspecialist

De schoonheidsspecialiste heeft mij destijds van mijn acne afgeholpen. Ik wist toen meteen: ‘wauw, ik wil ook mensen op deze manier blij kunnen maken. Ik wil ook schoonheidsspecialiste worden!’. Vanuit mijn ideaal om mensen te helpen bij het bereiken van hun mooiste huid, ben ik Skin Plus gestart.

Door mijn eigen huidprobleem weet ik dat, voor langdurig resultaat, er meer nodig is dan alleen een behandeling. Ik weet hoe belangrijk (onmisbaar) het is om vanuit meerdere invalshoeken aan de huid te werken. Een heldere visie die ik niet terug vond bij mijn werkgevers.

Om deze reden werken we bij Skin Plus met drie pijlers op huidverbetering: van binnenuit, clean skincare en gezonde make-up. Ook is het mijn missie om mijn klant de ultieme combinatie van huidverbetering en ontspanning te laten ervaren!

Ik vind het heel belangrijk en inspirerend om te blijven leren. Mijn kennis delen met mijn team vind ik geweldig om te doen. Ik vind het heel leuk om met elkaar Skin Plus naar het hoogste niveau te tillen.

Naast mijn werk als schoonheidsspecialiste en trainer bij Skin Plus, houd ik van het ondernemen! Ik kan mijn creativiteit en inspiratie volledig benutten bij het bedenken van nieuwe plannen voor Skin Plus. Om Skin Plus steeds weer te laten groeien heb ik ervoor gezorgd dat de juiste vakmensen aanwezig zijn. Samen halen we het allerbeste uit Skin Plus. Ik ben ontzettend trots op mijn Skin Plus team en de mensen die ons achter de schermen helpen. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat ik in 2022 mijn droom heb kunnen verwezenlijken en met Skin Plus verhuisd ben naar mijn droompand!

Rianne
Salon manager

Make-up artist gezonde make-up

Met veel plezier zorg ik ervoor dat alles achter de schermen bij Skin Plus tot in de puntjes geregeld is. Ook vind ik make-up, en dan met name gezonde make-up, geweldig om mee te werken! Je kunt de mooie eigenschappen van een persoon naar boven halen en juist de kleine onzekerheden verdoezelen.

Met een klein beetje make-up kun je een persoon zich direct zekerder laten voelen en dat vind ik heel bijzonder om steeds weer mee te maken!

jane iredale vind ik super om mee te werken omdat het naast dat het een natuurlijke make-up is, ook nog goed voor de huid is en huidverbeterend werkt. Wanneer een persoon deze skincare make-up draagt ziet het er zo natuurlijk uit.

Deborah
Huidexpert

Medisch pedicure

Ondanks dat ik nog nooit naar de schoonheidsspecialiste was geweest en er niemand over hoorde, wist ik het zeker: ‘ik wil schoonheidsspecialiste worden!’

Een keuze waar ik tot de dag van vandaag erg blij mee ben. Ik vind het belangrijk dat mijn klanten bij mij op hun gemak zijn. De afwisseling van medisch pedicure en het geven van gezichtsbehandelingen vind ik het allerleukste.

Nog leuker vind ik het om mijn klant maatwerk te geven en een eerlijk advies voor haar samen te stellen. Ik houd ervan om samen met mijn klant haar huiddoel te bereiken! Iedere behandeling opnieuw zorg ik voor een echte beleving.

Heerlijk dat ik deze combinatie helemaal bij Skin Plus gevonden heb!

Roselène
Huidexpert

Pedicure

Ik weet nog goed dat ik met mijn moeder meeging naar de schoonheidsspecialiste en dat ik meteen enthousiast werd! Nadat ik de open dag van de opleiding had bezocht, was het voor mij gelijk duidelijk dat dit beroep helemaal bij mij past!

Na mijn opleiding heb ik een specialisatie jaar gevolgd, omdat ik het heel belangrijk vind om mijn klant zo goed mogelijk te helpen. Ook hou ik ervan om tijdens de behandeling net dat beetje extra te geven aan mijn klant: werken aan huidverbetering, terwijl de klant heerlijk kan ontspannen.

Deze werkwijze heb ik helemaal gevonden bij Skin Plus en dit maakt dat ik met veel plezier mijn werk uitvoer. Ik blijf mijn kennis graag uitbreiden door veel cursussen te volgen, hiermee haal ik het beste uit mezelf zodat ik mijn klant het beste kan bieden!

Mahfam
Huidexpert

Ik begon mijn carrière eerst in de gezondheidszorg. Met een aangeboren nieuwsgierigheid en de drang om het verschil te maken, resultaten te boeken, ben ik altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en mogelijkheden om ervaringen op te doen. Mijn interesse in dit vak is opgewekt na mijn behoefte aan verwenmomentjes voor mezelf. Ik weet het nog goed.. Na een stressvolle werkdag ging ik zelf in de weer met gezichtsverzorging in mijn badkamer of streek in onbezorgd neer in de behandelstoel van de schoonheidsspecialiste. Door het hectische leven van alledag kreeg ik steeds meer behoefte aan dit soort relaxmomenten. Ik besloot toen om, naast mijn werk, de opleiding tot schoonheidsspecialiste te volgen. Heel snel ontdekte ik mijn passie en talent! Ook leerde ik dat, naast ontspanning en huidverzorging, er veel mogelijk is bij de schoonheidsspecialiste voor huidproblemen! Ik wist gelijk dat ik dit allemaal wilde leren om klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen. Zo gezegd, zo gedaan. Na het behalen van mijn diploma tot schoonheidsspecialiste kwam Skin Plus op mijn pad. Met de missie van Melissa ‘ervaar de ultieme combinatie van huidverbetering en ontspanning’, wist ik dat ik hier op mijn plek zou zijn. Mooi meegenomen was dat er meteen een klik was! Ik vind mijn werk als schoonheidsspecialiste ontzettend leuk. Heerlijk om met zoveel plezier te werken!

Beauty Award!

De Beauty Award is dé vakprijs in ons vakgebied.

In 2019 heeft Skin Plus de Beauty Award mogen ontvangen voor beste schoonheidsspecialist van het jaar – regio west!

Wat zijn we ontzettend trots op deze waardering! Een mooie bekroning op ons werk.

Ons concept is beoordeeld door een vakjury, onze salon is bezocht door een mystery guest en Skin Plus is beoordeeld op vaktechniek, kennis, specialisme, bedrijfsvoering, PR/marketing, ondernemen, organisatie, commercie en klantcontact.

Medisch schoonheidsspecialiste Dermatologie

Een medisch schoonheidsspecialist is verder geschoold in de medische aspecten van specialistische behandelingen, zoals anti-aging behandelingen en acné behandelingen. Ook wordt een medisch schoonheidsspecialiste extra geschoold in omgang met apparatuur, ingrediënten in cosmetica en huidanalyse. Dit alles zorgt ervoor dat wij nog beter in staat zijn om jouw huid te helpen verbeteren!

Skin Plus is een gediplomeerd medisch schoonheidssalon gespecialiseerd in ontspannen huidverbetering.

Logo – twee vingerafdrukken. Uniek, net als jij en het concept van Skin Plus.

Een vingerafdruk is uniek, net als jouw huid en wensen zijn. Skin Plus neemt de tijd om hiernaar te luisteren, jouw huid goed te analyseren, de behandelingen te personaliseren en het geven van een eerlijk advies.