Terug naar Skin Plus gezichts- behandeling Pro+

Medische Microneedling

Prijs: 195,-

Medische microneedling met de SkinPen kan voor vele huidbezorgdheden worden ingezet:

  • (Acne) littekens
  • Fijne lijntjes
  • Pigmentvlekken (bijv. zonbeschadigingen)
  • Grove huidstructuur
  • Striae / striemen
  • Vergrote poriën
  • Doffe huid


Bij Skin Plus werken we met erg veel plezier met de SkinPen. De SkinPen is het eerste FDA goedgekeurde medische microneedling systeem ter wereld. Het is tevens als enige systeem FDA goedgekeurd voor het veilig en effectief behandelen van acne-littekens. Naast het behandelen van acne-littekens, is een behandeling met de SkinPen geschikt voor het verstevigen en egaliseren van de huid door het stimuleren van fibroblasten (dit zijn de werkmannetjes van de huid). Fijne lijntjes kunnen met de Skin Pen worden verminderd en de porie structuur kunnen we verfijnen!

SkinPen microneedling is één van de populairste behandelingen bij Skin Plus vanwege de indrukwekkende resultaten die we ermee boeken. Deze behandeling is een zeer effectieve manier om de huid te verbeteren, zonder risico’s of vervelende huidreacties en een relatief korte hersteltijd. De naaldjes van de SkinPen zijn gemaakt van chirurgisch staal en zijn daarom harder en gladder dan bij andere microneedling systemen waarvan de naaldjes vaak haakjes en bramen hebben hetgeen voor ongewenste oppervlakkige huidbeschadigingen zorgt. Deze behandeling kan het hele jaar door (mits de huid goed beschermd wordt na de behandeling) en is ook heel geschikt voor een donkere huid!

Hoe werkt medische microneedling?

Met medische microneedling wordt, door middel van hele kleine, steriele naaldjes die vibrerend op de huid terecht komen, kleine openingen in de huid gemaakt. Tijdens de behandeling wordt het natuurlijke herstelproces diep in de huid geactiveerd waardoor nieuw collageen wordt aangemaakt. De huid wordt hierdoor steviger en voller en de huidteint egaler, frisser en stralender. Medische microneedling is effectiever en zorgt daardoor voor een zichtbaarder resultaat.

Na de behandeling

De huid zal er na de behandeling roder uitzien en warm/prikkelend aanvoelen. Dit gevoel zal na eneke uren afnemen. De behandeling heeft een korte herstelperiode omdat de bovenste huidlaag intact blijft! Na de behandeling ontvang je van ons een verzorgingskit die het herstel bevorderen. De nazorg is bij deze behandeling net zo belangrijk als de behandeling zelf. De verzorgingskit is bij de behandeling inbegrepen.

  • Skinfuse Lift is het enige product dat je in de eerste 24 uur mag gebruiken op de huid, is bewezen veilig en leidt tot de beste resultaten en een voorspoedig herstel.
  • Het Rescue Calming Complex zorgt er na de behandeling voor dat het ontstane vochttekort door de openingen in de huid aangevuld wordt, het helingsproces wordt bevorderd en de huid gekalmeerd. De nazorg is erop gericht om de huid met deze emulsie te beschermen en zo het huidherstel zonder belemmering te laten verlopen. Over deze crème mag een SPF gebruikt worden en ook make-up.

Direct na een SkinPen behandeling gaat de huid van binnen hard aan de slag met haar herstellend vermogen. Eerst wordt collageen type 3 aangemaakt waarna dit omgezet wordt in collageentype 1. Dit proces neemt een paar maanden in beslag waardoor je huid continu opbouwend werkt. Achter de schermen wordt er dus flink gewerkt waardoor jij dan weer tot ruim een jaar profijt van de behandeling hebt! Bij herhaling van een SkinPen behandeling in de vorm van een kuur werkt dit nog langer door. Wat overblijft is een strakke, stevige en jeugdige huid. Voor een optimaal resultaat zijn 3 tot 6 behandelingen nodig met een interval van 4-8 weken.

Tip: wil je ook hals en decolleté meegenomen hebben? Boek dan de Skin Plus booster: Microneedling hals en decolleté bij deze behandeling!