Cosmedix

Cosmedix is een prachtig merk en daarom hebben wij gekozen om ermee te werken.

Vanaf het begin begon COSMEDIX® met een eenvoudige belofte: om maximale resultaten te leveren met verminderde irritatie. Door het gebruiken van een revolutionair zuiveringsproces, genaamd Chiral Correction afkomstig uit de medicijn wereld, heeft de cosmeceutische pionier een manier gevonden om de meest krachtige ingredienten uit de natuur te gebruiken in de meest hoge concentraties.

Chiraal correcte skincare is een game changer, maar we gaan nog een stap verder. COSMEDIX® blijft de toekomst van professionele skincare vormgeven door vier hoofdpijlers: slimmere exfoliatie, skin matrix support, betere botanische ingredienten en uiteraard de chirale correctie voor productprestatie op het hoogste niveau.

Schoon & Veilig

Wat je op je huid aanbrengt is net zo belangrijk als wat je in je lichaam stopt. Als pioniers in schone huidverzorging, zijn onze producten altijd 100% vrij geweest van agressieve en irriterende ingrediënten zoals parabenen, minerale olie, vaseline, vervuilde PEG’s, natriumlaurylsulfaat, hydrochinon, glycolzuur en kunstmatige kleurstoffen en geurstoffen. Onze formules zijn nooit op dieren getest en goedgekeurd door de Personal Care Products Council (PCPC) en de FDA.

Cosmedix bij Skin Plus

Bij Skin Plus behandelen we met Cosmedix en verkopen de uitgebreide productlijnen. Wanneer je een Cosmedix behandeling wilt, dien je jouw huid eerst voor te bereiden op de behandeling met een aantal producten. Wij adviseren je graag welk voorbereidingskitje bij jouw huid past!