5 “Skin Plus YOU time” tips

Geplaatst op: 04-06-2021

Hoe vaak plan jij even een momentje voor jezelf in? Ik hoor heel vaak dat tijd voor jezelf onderaan de “to-do list” komt te staan, waardoor het helaas makkelijk kan gebeuren dat je jezelf vergeet.

Met deze blog willen we je wat tips meegeven om hier wat meer prioriteit aan te geven, want zoals een welbekende reclame ook altijd al zegt “je bent het waard”. Daarnaast geloof ik er echt in dat je beter voor een ander kunt zorgen als je ook voor jezelf zorgt.
Ik ben iniedergeval een leukere vrouw-moeder-vriendin-dochter als ik de tips volg die ik je hieronder meegeef! 🙂

Tip nr. 1
Schrijf elke dag 3 positieve dingen op van die dag

Door iedere avond bewust even stil te staan bij de positieve dingen die er die dag zijn gebeurd sluit je je dag met een goed gevoel af. Zo kun je lekker gaan slapen, krijg je positieve energie en voel je je beter. Ook vind ik het leuk om dit soms terug te lezen en voel ik me daardoor ook direct meer “happy”!

Tip nr. 2
@ home treatment Skin Plus

Sluit jezelf af en toe even op in de badkamer of op een andere fijne plek waar je niet gestoord kunt worden en geef jezelf een fijne Skin Plus @ home treatment!

Onze @ home treatment stellen we speciaal voor jou samen met de fijnste (professionele) producten om je huid  thuis een professionele boost te geven.

Heerlijk ontspannende Skin Plus muziek, fijne producten én uiteraard met onze huisgeur “happy”. Je huid zal er stralend uitzien en je zult je direct ontspannen voelen!

Tip nr. 3
Wandelen met de Skin Plus podcast

Iedere dag even naar buiten gaan en een stukje wandelen werkt voor ons echt ontspannen! Heerlijk! Je krijgt je beweging en bent lekker in de buitenlucht. Een combinatie die voor velen goed ontspannen werkt. Voor ons wel iniedergeval 😍.

Vind jij het ook zo fijn om tijdens het wandelen naar een podcast te luisteren? Zet die van Skin Plus dan eens aan! Hierin geven we je tips over hoe je je huid het beste kunt verzorgen, gaan we dieper in op wat bepaalde ingrediënten voor jouw huid kunnen doen bij verschillende huidproblemen, leren we je hoe je met een stralend huid oud(er) kunt worden en geven we je nog veel meer huid tips.

Tip nr. 4
Multimasking met Cosmedix

Gebruik jij al weleens verschillende maskers? Met de maskers van Cosmedix creëer je thuis even een heerlijk me-time momentje. Door verschillende maskers in te zetten tegelijkertijd op verschillende zones van je gezicht, kun je iedere zone van je huid precies geven waar het behoefte aan heeft. Jij ontspannen en je huid ontspannen! 

Tip nr. 5
Boek een gezichtsbehandeling Deluxe

Het toppunt van ontspannen is toch wel heerlijk bij ons in de stoel. Elke behandeling voeren wij op een zo ontspannen mogelijke manier uit, maar mocht je jezelf écht willen trakteren dan kies je voor een “deluxe skin treatment”. Tijdens een gezichtsbehandeling Deluxe leggen wij jou heerlijk in de watten terwijl we jouw huid in topconditie brengen. Een gezichtsbehandeling Deluxe bestaat uit het unieke Skin Plus relax ritueel deluxe, een massage van het gezicht, nek en de schouders, dubbele reiniging, huidanalyse, peeling, verwijderen van de onzuiverheden, geconcentreerd serum, uniek vliesmasker, lichttherapie sessie met een massage naar keuze tijdens het inwerken van het licht en een verzorging aangepast aan jouw huidconditie. Na afloop ga je met een stralende huid en heerlijk ontspannen weer de deur uit.

Wat voor mij ook echt een gouden tip is om tijd vrij te maken voor mezelf, is het plannen van dit soort momenten! Mijn gezichtsbehandelingen, wax afspraken, manipedi’s & kappersafspraken plan ik altijd vooruit. Zo zorg ik ervoor dat ik de datum en tijdstip heb die mij het best uitkomt en voorkom ik teleurstelling als ik op korte termijn terecht wil! En omdat de afspraak dan al staat heb ik altijd iets om naar uit te kijken!

Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren met deze tips en dat je ook bewuster gaat kiezen voor de “you time” die bij je past!