collega gezocht! (Gevonden!)

Geplaatst op: 09-03-2023

Collega gezocht 24u/32u

Houd jij van afwisseling in je werk? Wij zijn opzoek naar een schoonheidsspecialiste / receptioniste, die ons komt versterken in een hecht, gezellig en gemotiveerd team!

Wij houden ervan om, samen met onze klant, te werken naar haar allermooiste huid! Ervaar de ultieme combinatie van huidverbetering en ontspanning bij Skin Plus, dat is onze missie! Met onze bijzondere werkwijze hebben wij in 2019 de Beauty Award voor beste schoonheidsspecialiste van het jaar gewonnen!

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een gediplomeerd (allround) schoonheidsspecialiste of huidtherapeut

parttime / fulltime

• Minimaal 2-3 jaar werkervaring is een pré

• Acne specialisatie is een pré

• Huidverbeterende massage specialisatie is een pré

Je bent gedreven en wordt blij van je werk. Je vindt het geweldig om zowel in de salon als aan de salon te werken! Je staat open om je kennis te verdiepen en om volgens Skin Plus’ werkwijze je klant blij te maken met de ultieme combinatie van huidverbetering en ontspanning!

Ben je geen schoonheidsspecialiste, maar lijkt het je geweldig om als receptioniste/gastvrouw, voor een aantal uur, Skin Plus te komen versterken? Ook dan horen we heel graag van je!

Je bent leergierig, communicatief sterk, klantgericht, flexibel en service gericht. Je staat open om avonden en in het weekend te werken.

Wat bieden wij?

Je wordt onderdeel van een fijn en gedreven team. We bieden een dynamische werksfeer en richten ons op verbetering en groei van ons bedrijf. Je komt in een goed georganiseerde werkomgeving en wij bieden jou een fijne werkplek waar ruimte is voor jouw mening en ideeën.

We geven je ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkelingen. Bij Skin Plus ben je nooit uitgeleerd. Je wordt een echte expert in jouw vakgebied! Jouw salaris wordt vastgesteld aan de hand van de ANBOS-norm, het aantal jaren werkervaring en behaalde diploma’s.

Zie jij jezelf al bij ons werken? Leuk! Graag ontvangen we jouw C.V. met recente pasfoto op administratie@skinplus.nl! Stuur jij ook nog is een leuke motivatiebrief mee? Dat vinden we helemaal leuk!