De 3 pijlers van skin plus

Geplaatst op: 05-06-2022

Bij Skin Plus hebben we alles in huis voor de allermooiste huid. Met 3 pijlers werken wij, samen met jou, naar juist dat doel: jouw allermooiste huid!
1. van binnenuit
2. clean skincare
3. gezonde make-up

In deze blog vertellen we je meer over onze 3 pijlers en waarom we hiervoor gekozen hebben.

Waarom deze 3 pijlers?

Door mijn eigen huidprobleem weet ik dat alleen behandelingen ondergaan niet voldoende is om de huid gezond & stralend te krijgen.

Wij zijn van mening dat onze 3 pijlers met elkaar hand in hand gaan. Door deze 3 pijlers samen te laten werken krijg jij jouw allermooiste huid! Door je huid van buitenaf goed te verzorgen met de juiste producten, van binnenuit te voeden en de verzorgen met de juiste voeding, supplementen waar nodig en gezonde make-up te gebruiken is je huid in staat zichzelf te herstellen en zo gezond mogelijk te worden.

Je huid verzorgen van binnenuit

Je huid verzorgen van binnenuit is net zo belangrijk als je huid verzorgen van buitenaf. Waarom? Omdat binnen in je lichaam het fundament ligt voor een gezonde huid. Als jij je lichaam voedt met goede, gezonde producten dan worden jouw cellen gezond. Jouw cellen bouwen je lichaam op, zoals je dan kunt voorstellen bouwen die cellen een gezond lichaam en een gezonde huid. Als je slecht eet zie je dat vaak ook direct terug in je huid. Soms is alleen gezonde voeding niet voldoende, dan kan het helpen om je huid van binnenuit te ondersteunen met de juiste supplementen. Wij gebruiken hiervoor de supplementen van ScKIN, dit zijn supplementen van hoge kwaliteit die speciaal ontwikkeld zijn voor de huid!

Later dit jaar gaan we nog nieuwe behandelingen toevoegen om de huid van binnenuit de ondersteunen! Ik ben er op dit moment voor in opleiding en ik kan niet wachten om je dadelijk nog beter te kunnen helpen.

Ook is het zo dat we met onze behandelingen iets vragen van de huid, bijvoorbeeld om te vernieuwen (egaliseren / glow) of om collageen aan te maken (huidverjonging). Als we dit vragen van je huid dan is het belangrijk dat de huid wel de bouwstenen heeft om dit daadwerkelijk te kunnen realiseren. Hierbij is het belangrijk om je huid te ondersteunen met voeding en supplementen.

Tot slot ontstaan veel huidproblemen ook door ontstekingen van binnenuit (acne, eczeem en psoriasis). Door naar de voeding te kijken pak je de oorzaak aan en dit kan bijdragen aan langer termijn resultaat.

Clean Skincare

Met de juiste producten kun je jouw huid geven wat ze nodig heeft en hiermee huidproblemen aanpakken. Wij kiezen er bewust voor om met clean skincare te werken. Dit is verzorging waar geen slechte ingrediënten in zitten maar alleen pure, bewezen werkende ingrediënten die echt wat doen voor je huid. In de salon werken we met het mooie merk Cosmedix. Cosmedix is een merk wat krachtige ingrediënten bevat in hoge doseringen zodat het jouw huid echt gaat verbeteren.

Gezonde make-up

Uit ervaring weet ik hoe belangrijk gezonde make-up is. Heel lange tijd werk ik al met voedingsadviezen en goede huidverzorgingsadviezen. Als je goede producten thuis gebruikt maar als laatste stap alsnog producten (make-up) gebruikt die de huid verstopt dan is het lastig om de huid optimaal te krijgen. Ook is de basis van reguliere make-up vaak talk, dit gebruik ik soms weleens bij Milan om vocht te onttrekken, en dit onttrekt ook mega veel vocht uit de huid. Vochttekort kan op zijn beurt weer zorgen voor huidproblemen.

Gezonde make-up mag wat ons betreft dus echt niet ontbreken in het lijstje van onze 3 pijlers. In heel veel make-up producten zitten slechte ingrediënten die je huid verstoppen en grauw maken. Super zonde als je goed bezig bent met de juiste skincare om je huid hier dan mee tegen te werken. Wij gebruiken daarom de minerale make-up van jane iredale. Deze make-up is, zoals de naam al zegt, op basis van mineralen uit de natuur.

Het is een verlenging van je huidverzorging omdat mineralen ook een verzorgende en beschermende werking hebben. Dat is nog eens fijn! Make-up die gelijk een natuurlijke en egaliserende werking heeft én ook bijdraagt aan het verbeteren van jouw huid.