Detox voor de huid en je lichaam met de Laviesage Cleanse & Revitalise Kit

Geplaatst op: 21-12-2020

Sint, kerst, oud & nieuw, december zit vol met heerlijke momenten om te genieten. We genieten over het algemeen van dit soort dagen met eten, véél eten. En veel te lekker eten! Je eet al snel meer dan je lichaam gewend is. Of je daar nou spijt van hebt of niet, het is heel goed voor je lichaam én je huid om na de feestdagen een detox te doen. Je darmen zijn namelijk van grote invloed op de huid. In deze blog bespreek ik een detox kuur van Laviesage, waardoor je je beter zal voelen en met een stralende huid het nieuwe jaar in kan!

De relatie tussen darmen en de huid
De darmflora zit vol met stofjes en organismen zoals bacteriën die van belang zijn voor je immuunsysteem. Wanneer je niet goed zorgt voor je darmflora, raakt je immuunsysteem dus verstoord. Dit kan zorgen voor huidproblemen, zoals eczeem, rosacea, acne en psoriasis

Je huid is dus eigenlijk een weerspiegeling van je darmen. Wanneer je betere voeding binnen krijgt, zullen je darmen je dankbaar zijn en je belonen met een frisse en stralende huid!

Ervaring
Ik vind het fijne aan de detox kuur van Laviesage dat je gewoon kunt blijven eten. Smoothies en gezonde maaltijden wisselen tijdens deze detox af, gecombineerd met hoogwaardige suppletie. Deze detox kuur heb ik nu een aantal keer gevolgd en naast dat mijn huid egaler werd, kreeg ik ook weer meer grip op mijn eetpatroon én viel ik een aantal kilo’s af

Tijd voor een detox
Het woord ‘detox’ betekent ‘ontgiften’. Je reinigt je lichaam dus van afvalstoffen en/of gifstoffen. Er bestaat een mogelijkheid wanneer je net begonnen bent met je detox, dat de huid juist onzuiverheden creëert. Dit komt omdat je lichaam en je huid aan het ontgiften is. Hier moet je soms even doorheen. Wanneer je dit proces door bent gaat je huid écht stralen

Laviesage Cleanse & Revitalise
De Laviesage Cleanse & Revitalise Kit is een 11-daagse detox kuur die zorgt voor een reset van body & mind. In drie logische fasen zorgt de kuur ervoor dat je weer helemaal in balans komt. Het programma bestaat uit nuttige tips, dagprogramma’s en heerlijke recepten. Hierdoor kan je lichaam de bouwstoffen uit voeding weer eenvoudig, snel en doeltreffend opnemen.

De kuur is gericht op het in balans brengen van de darmen. Het verbetert de voedingsopname, zorgt voor een optimale spijsvertering en snellere vetverbranding. Daarnaast verbetert de kuur je doorbloeding en, last but not least, zorgt het voor een mooie, goed gehydrateerde en gezonde huid. En dat willen we natuurlijk allemaal!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de Laviesage Cleanse & Revitalise Kit? De kit, met uitleg, voedingsschema en supplementen, is te vinden in onze webshop!

Happy detoxing!