Een gezonde huid met een kleiner budget ✨️

Geplaatst op: 29-11-2022

Wil jij ook een gezonde huid, maar heb je (momenteel) een kleiner budget? Dat is geen probleem! Steeds meer mensen moeten op dit moment wat meer op hun geld letten alleen willen niet dat hun huid daardoor minder gezond wordt. Daarom vonden we het bij Skin Plus een goed idee om een aantal tips te delen waarmee je een stralende, gezonde huid krijgt met een kleiner budget.

Tip 1: Eet niet teveel suiker

Suiker maakt onze huid grauwer en zorgt ervoor dat ze sneller veroudert. Misschien wat lastiger om vol te houden in deze tijd van het jaar, met al het sint en kerst lekkers🤭, maar wel een tip die niet veel geld kost en waar je huid je dankbaar voor zal zijn!

Tip 2: Gebruik een goede basis verzorging

Wist je dat de basis voor een gezonde huid begint bij een goede skincare routine? De basis huidverzorging en hetgeen dat je dagelijks thuis doet heeft het meeste invloed.

Heb je een kleiner budget dan kun je ook met producten een gezonde huid krijgen. De basis voor een gezonde huid is om in de ochtend en avond je huid goed te reinigen, het aanbrengen van een serum en een moisturiser (overdag met SPF). Het is belangrijk om wel altijd goed te kijken wat je huid nodig heeft en dit kan per seizoen weer wisselen. Het komt het dan ook regelmatig voor dat klanten enkel bij ons langskomen voor een persoonlijk huidplan voor thuis.

Tip 3: Water, water, water!

Misschien een open deur maar heel belangrijk! Water zuivert je huid van binnenuit en draagt bij aan een goed vochtgehalte. Onze tip: neem 2 grote glazen in de ochtend na het wakker worden. Zo start je je dag gelijk goed!

Tip 4: Gebruik minerale make-up

Wist je dat je van minerale make-up vaak minder nodig hebt dan van gewone make-up? Dit komt omdat minerale make-up gezond voor je huid is en haar niet grauw of verstopt maakt. Doordat je huid van zichzelf al gezonder wordt heb je minder camouflage nodig en dus minder product!


Tip 5: Maak gebruik van voordeelsets

Op deze sets zit een hele leuke korting. Zo geniet je van producten die je huid mooi en gezond maken mét een leuke korting! Ook spaar je bij Skin Plus altijd voor spaarpunten. Hierdoor ontvang je 15% korting op jouw producten. Vraag gerust na hoeveel spaarpunten jij nog hebt


Wij zijn benieuwd naar wat jouw tip voor een gezonde huid bij een kleiner budget is! Laat je het ons weten? Zo help je anderen misschien ook weer met jouw tip!