Etherische oliën

Geplaatst op: 20-03-2022

Maak jij weleens gebruik van etherische oliën?  

Wij zijn fan van deze heerlijke geuren en gebruiken ze dan ook in onze behandelingen. Het mooie van etherische oliën is dat je ze helemaal af kan stemmen op jouw gemoedstoestand. Heb je wat meer energie nodig of wil je juist lekker ontspannen? De geur waar jouw voorkeur naar uitgaat zegt vaak iets over waar jij op dat moment behoefte aan hebt.  

Het gebruik van etherische oliën wordt ook wel aromatherapie genoemd. Geuren kunnen je ondersteunen, ze helpen je om je zekerder te voelen, je te laten ontspannen in tijden van stress of weer nieuwe energie te geven als je moe bent.  Iedere geur heeft een eigen werking. Etherische oliën worden gewonnen uit verschillende delen van een plant. Bijvoorbeeld de bloesem, vrucht of zaad. Iedere plant heeft zijn eigen specifieke geur. Door verschillende geuren van planten te mengen krijg je unieke geurblends die ieder een eigen eigenschap hebben. De een werkt bijvoorbeeld ontspannend, de ander energie gevend.  

In de salon gebruiken wij de etherische oliën van Infirnigy, dit zijn 100% natuurlijke etherische oliën in wel 14 verschillende geuren. Iedere geur heeft zijn eigen unieke werking. Tijdens de behandeling kies jij de geur waar jij op dat moment het beste gevoel bij hebt, deze laten we dan terugkomen tijdens de behandeling voor een extra fijne geurbeleving. Natuurlijk kan je de etherische oliën van Infirnigy ook thuis gebruiken. In onze webshop vind je alle geuren met hun eigen specifieke werking terug.  

Wil je meer weten over etherische oliën en aromatherapie? Stuur ons dan gerust een berichtje!