Heb jij al eens de kracht van lichttherapie ervaren?

Geplaatst op: 08-07-2021

Lichttherapie kan voor diverse doeleinden ingezet worden. Zo wordt het vaak gebruikt bij mensen die last hebben van huidaandoeningen zoals psoriasis en eczeem. Maar ook bij mentale problemen kan lichttherapie een uitkomst bieden omdat de energie van het licht je vrolijker maakt en de aanmaak van vitamine D stimuleert. 

In de salon gebruiken wij lichttherapie van de Beauty Angel. De Beauty Angel stimuleert de aanmaak van collageen, elastine en hyaluron. Dit zorgt ervoor dat de fibroblast in de huid weer aan het werk gaat. De fibroblast zorgt ervoor dat je huid stevig blijft. Daarnaast geeft het licht van de collageen lampen energie aan de atp cellen (de energiecellen in je huid) waardoor het herstelproces beter is na een fruitzuurpeeling, bindweefselmassage, kruidenpeeling, microdermabrasie, etc.  

De Beauty Angel kan bij veel verschillende huiden ingezet worden:
* Acne
* Psoriasis
* Eczeem
* Huidveroudering
* Couperose
* Wondgenezing (bijvoorbeeld na een ooglidcorrectie) 

Lichttherapie is heel mooi voor de huid omdat het heel genezend werkt. Je kunt het zo zien: je kunt een plantje wel water geven maar als het geen licht krijgt wordt het nooit een bloem. Zo werkt het ook met de huid. De combinatie van de juiste producten samen met lichttherapie werkt huidverbeterend voor de huid. Zo kan ze blijven stralen!