Het is Halloween! 🎃👻

Geplaatst op: 25-10-2022

Het is Halloween! 🎃👻

Welke masker zet jij met Halloween op? Wij kiezen dit jaar voor een heerlijk masker van Cosmedix! Zien we er toch een beetje uit als spookjes terwijl onze huid een heerlijke oppepper krijgt! 😂👻 Ben jij benieuwd naar onze favoriete maskers? We zette ze voor je op een rijtje:

Rianne: Mijn favoriete masker is het Detox masker van Cosmedix! Ik vind dit masker superfijn om te gebruiken voor mijn huid. Hij is zwart van kleur en heeft een kleiachtige structuur, hierdoor legt hij echt een lekker laagje op mijn huid! Ook vind ik hem heel lekker ruiken en geeft het altijd echt even een me-time gevoel. De naam zegt het al, het werkt als een detox voor de huid. Hierdoor werkt hij egaliserend voor mijn huid als ik verstoppingen heb. Soms worden de onzuiverheden door dit masker eerst iets meer (doordat hij de huid zo grondig reinigt) maar daarna heb ik voor lange tijd een super schone huid! Vanuit ervaring kan ik dus echt adviseren om dit masker regelmatig te gebruiken om de huid goed schoon te houden. Echt een aanrader!

Mahfam: Ik geef mijn doucheroutine graag een luxe skincare-boost met First Blush!! Dit In-shower peel en masker is samengesteld met meerdere huidverzorgende ingrediënten. Acai Fruit Extract verzacht mijn huid, terwijl Koffieboon olie de dode huidcellen exfolieert en mijn huid diep reinigt. Het extract van de citroenschil helpt om mijn huidtint egaler te maken en fijne lijntjes en rimpels te verminderen! Ik gebruik de First Blush heel graag 2-3x in de week gemakkelijk tijdens het douche!

Melissa: De pure enzymes 😍, mijn absolute favoriete masker! Dit heerlijke masker bevat vitamine c en zuren die direct een mooie glow geven. Het stimuleert mijn doorbloeding, zodat alle ingrediënten super goed opgenomen worden. Ook vind ik het heerlijk om eerst een dun laagje van de pure enzymes aan te brengen en daarover de clear mask (zuiverend). Door de exfoliërende werking en extra doorbloeding werkt het clear mask nog mooier voor mijn huid. ❤ Multi-masking!

Roselène: Ik gebruik het Awake masker van de Elite lijn 2-3 keer in de week! Dit verfrissende masker zorgt ervoor dat mijn huid voor langere tijd gehydrateerd wordt. Daarnaast heeft het masker ook nog een exfoliërende werking op mijn huid! Het verwijdert op subtiele wijze dode huidcellen waardoor mijn huid super zacht wordt! 🥰

Deborah: Ik ben fan van het masker Glow! Naast dat het een masker is, is het ook een scrub. Door de korrel ervaar je het heerlijke scrub gevoel en zorg je ervoor dat alle andere ingrediënten beter worden opgenomen. Laat hem dus vooral nog even zitten en ontdek daarna een stralende huid!

Welk masker is jouw favoriet? Wij zijn benieuwd!

Je shopt ze allemaal bij ons in de salon of in de webshop!