Huidverbeterende behandelingen in de zomer

Geplaatst op: 14-06-2023

Natuurlijk kan je in de zomer bij Skin Plus ook aan de slag met jouw huid! Pittige peelings laten we nu wel even achterwege, die kunnen in het najaar en de winter weer. Gelukkig zijn er genoeg andere alternatieven om jouw huidconditie op peil te houden!

Zo kunnen we een huidanalyse doen waarna we een persoonlijk huidplan voor je opstellen. Ook kunnen kennismakingsbehandelingen gedaan worden, waarna je naast de intake en huidanalyse, ook direct een behandeling en een persoonlijk advies krijgt!

In de zomer kunnen we alle gezichtsbehandelingen van Cosmedix uitvoeren en het peelingprogramma level 1 gedaan worden. Waar andere stoppen, gaat Cosmedix een stap verder om jouw huid te verbeteren. Cosmedix is zo ontwikkeld dat het verbetering laat zien bij ieder huidtype. Of je nu worstelt met pigmentatie, acne, roodheid, gevoelige huid, grove poriën, rosacea, fijne lijntjes en rimpels of een droge huid, met de producten van Cosmedix kunnen we ieder huidprobleem behandelen.

Wist je dat huidverbeterende massages en lichttherapie ook het hele jaar door uitgevoerd kunnen worden? En dat de huid extra voeding vaak juist goed kan gebruiken in de zomer?

Ook kun je het hele jaar door bij ons terecht voor gezonde make-up sessies. Hier leren we jou hoe jij een mooie natuurlijke make-up look bij jezelf kunt aanbrengen! De producten van de gezonde make-up van jane iredale bevatten daarnaast vaak ook een SPF! Direct een egale huid én ook nog eens bescherming tegen UV stralen! Win-win!

Ook kun je bij ons terecht voor pedicures en CND shellac voor mooi, verzorgde nagels in jouw slippers!

Last but nog least.. de bio peeling! Deze 100% natuurlijke kruidenpeeling stimuleert de cel vernieuwing van binnenuit. Hierdoor zal jouw huid niet dunner worden tijdens deze peeling. De kruiden worden door de huid opgenomen en zetten de huid aan tot intensieve reiniging. Een gezonde, nieuwe, gezuiverde en frisse huid is het resultaat! En ook dat gewoon in de zomer!

We kijken er naar uit om samen met jou aan jouw huid te werken deze zomer. Wil je graag advies over welke behandeling het beste bij jouw huid past? Neem dan gerust contact met ons op. Je huid zal je dankbaar zijn 😊.

Graag tot snel!

Liefs,
Melissa