Huidverbetering van binnenuit. Waarom is dit zo belangrijk?

Geplaatst op: 31-10-2023

Na jarenlang zelf niet tevreden te zijn met mijn huid, door mijn huidprobleem acne, heb ik veel geprobeerd op mijn huid zo mooi mogelijk te krijgen. Hierdoor weet ik hoe belangrijk het is om vanuit meerdere invalshoeken te werken aan de huid.

Ook bij onze klanten zien we hierdoor de mooiste resultaten. Natuurlijk zien we we al mooie resultaten met de juiste skincare en behandelingen, maar wist je dat voor het mooiste resultaat het ook heel belangrijk is om te werken aan huidverbetering van binnenuit?

Hiermee bedoeling wat eet je? Wat drink je? Zorg je goed voor jezelf? Maak je tijd voor ontspanning? En zelfs doe je dingen die je gelukkig maken. 

Onderzoek laat steeds meer zien dat al deze factoren heel belangrijk zijn, ook voor de huid! 

Gezonde voeding speelt een grote rol bij het leveren van de juiste bouwstoffen aan de huid. Hiermee wordt letterlijk de huid opgebouwd. 

Wist je bijvoorbeeld dat suiker ervoor kan zorgen dat je huid sneller veroudert? En dat er ook voeding is die ervoor zorgen dat de huid minder snel veroudert? 

Super interessant! Omdat ik geloof dat dit onmisbaar is voor de huid heb ik al jaren verschillende opleidingen gevolgd over voeding en de huid. En om samen nog beter aan de slag te kunnen gaan voor jouw allermooiste huid heb ik mijn kennis gedeeld in mijn allereerste eigen E-book! 

Hier vertel ik meer over onze eerste pijler: huidverbetering van binnenuit! 

Ben jij klant bij ons? Vraag dan zeker naar onze gloednieuwe E-book: voeding en de huid! 

Liefs,

Melissa