Huidverbetering van binnenuit

Geplaatst op: 14-01-2022

Je zal het hoogstwaarschijnlijk al eens voorbij hebben zien komen: wij geloven heel erg dat een gezonde huid ook van binnenuit komt.

Voeding, supplementen en leefstijl hebben allemal invloed op de huid. Om deze reden hebben wij altijd al voeding- en leefstijladviezen gegeven en hebben we onlangs onze service uitgebreid met huid supplementen. Graag vertel ik je meer over waarom wij dit zo belangrijk vinden!

Ik heb altijd al geweten, mede door mijn eigen huidprobleem, dat enkel het ondergaan van behandelingen niet voldoende is om een huid op langertermijn te vebeteren. Je huid goed thuis verzorgen, de juiste voeding, supplementen (want uit voeding haal je tegenwoordig helaas niet alle voedingsstoffen meer die je nodig hebt, ook al eet je gezond), het verminderen van stress en je leefstijl is hierbij ook ontzettend belangrijk. Bij Skin Plus willen we het beste resultaat behalen met de huid en hierdoor ben ik mij gaan verdiepen in het stukje ‘huidverbetering van binnenuit’. Ik ben de opleiding orthomoleculair schoonheidsspecialiste gaan volgen en het was voor mij echt een eye-opener hoe ontzettend belangrijk het is om de huid de juiste voedingsstoffen te geven (bouwstoffen) om daadwerkelijk ook te kunnen verbeteren! Zo is het bij huidverjongende behandelingen ontzettend belangrijk om genoeg vitamine C aanwezig te hebben, omdat collageen (wat nodig is voor het verminderen van lijnen en verstevigen van de huid) anders niet eens aangemaakt kan worden. Met behandelingen vragen wij dan van de huid om collageen aan te maken (bijvoorbeeld bindweefselmassage en microneedling) maar de huid kan het dan simpelweg niet omdat de juiste bouwstoffen niet aanwezig zijn. De behandeling kan dan goed zijn en perfect uitgevoerd, de huid kan het dan simpelweg gewoon niet leveren, met weinig tot geen resultaat als gevolg!

Daarnaast komt er maar verrassend weinig van alle vitamines en mineralen bij de huid terecht. Dit komt omdat de vitale organen in het lichaam al veel van deze vitamines verbruiken voordat ze bij je huid aankomen. Daarom is het belangrijk om de juiste producten op je huid van buitenaf aan te brengen om haar zo te voeden met de juiste ingrediënten die bij jouw huid passen. Maar ook door van binnenuit je huid een extra handje te helpen met supplementen.  

Ik ben opzoek gegaan naar welke supplementen en voeding nu echt goed is voor de huid. Na grondig onderzoek, op wetenschappelijke basis, ben ik toen uitgekomen op een Nederlands supplement dat speciaal ontwikkeld is door een vrouw die zowel orthomoleculair therapeut is als schoonheidsspecialiste. Deze supplementen zijn dus speciaal ontwikkeld voor de huid!

Ik was direct geïnteresseerd en na het vergelijen van de ingrediënten lijst ontzettend onder de indruk! Hoog geconcentreerd, zuiver en speciaal ontwikkeld voor huidverbetering!

Je hebt supplementen die hoogwaardige ingrediënten bevatten voor huidverbetering, acne en zelfs eczeem! Een hele mooie toevoeging aan het Skin Plus assortiment en aan mijn doel om met Skin Plus alles (het allerbeste) in huis te hebben voor huidverbetering!

Ben jij benieuwd wat supplementen kunnen betekenen voor jouw huid? Wij adviseren je graag!