Ik wil mijn huid verbeteren, waar begin ik?

Geplaatst op: 22-12-2023

Het is begrijpelijk dat het soms overweldigend kan zijn als je wilt werken aan een gezondere huid. Er zijn zoveel opties beschikbaar! Daarom hebben wij bij Skin Plus een duidelijk stappenplan ontwikkeld dat we met jou willen doorlopen om je huid te verbeteren. Laten we beginnen!

We beginnen met het sturen van een online vragenlijst. Dit helpt ons om beter inzicht te krijgen in je huid, je huidverleden en je persoonlijke wensen.

Daarna delen we kort onze visie met je en vertellen we je meer over onze drie pijlers voor huidverbetering! We zijn ervan overtuigd dat we met deze aanpak alles in huis hebben om op een natuurlijke manier jouw allermooiste huid te bereiken.

Vervolgens nemen we de tijd om je huid te analyseren en bespreken we hoe we je kunnen helpen om je huid te verbeteren. We zullen tijdens dit consult een persoonlijk huidplan opstellen dat helemaal is afgestemd op jouw specifieke huidtype en wensen.

Je hebt de keuze tussen een Skin Plus huidanalyse met een persoonlijk huidplan of een Skin Plus kennismakingsbehandeling. In beide gevallen zullen we je huid grondig analyseren met behulp van ons geavanceerde huidanalyse apparaat, de ‘Observ 520x’.

Samen met jou stellen we je huidverzorgingsdoelen vast. Als je kiest voor de Skin Plus kennismakingsbehandeling, gaan we vervolgens aan de slag in onze salon. Je ontvangt een gezichtsbehandeling die volledig is afgestemd op jouw huidtype en wensen, en we stellen samen een plan op voor je toekomstige huidverzorging. We nemen extra tijd voor deze eerste afspraak, zonder extra kosten, zodat we een goede start kunnen maken.

Wij geloven erin dat het verbeteren van je huid zowel thuis als in onze salon zou moeten worden aangepakt. De basis is altijd een goede huidverzorgingsroutine thuis, waarbij je producten gebruikt met hoogwaardige ingrediĆ«nten die daadwerkelijk effect hebben op je huid. Bovendien kijken we naar hoe we je huid van binnenuit kunnen verbeteren. In ons Skin Plus E-book, dat je gratis ontvangt bij een huidanalyse, leert je meer over de relatie tussen voeding en je huid, en hoe je je huid van binnenuit kunt ondersteunen. En tijdens onze ‘Goed van Start met Gezonde Make-up Workshop’ bieden we je de kans om alles te leren over de voordelen van gezonde make-up voor je huid.

Ben je nieuwsgierig naar wat wij voor jouw huid kunnen betekenen? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen! We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen op weg naar een gezondere huid.