Instagram – Scrubs en peelings, ook wel exfolianten genoemd, zorgen voor een stralende, gladde en egale huid. Bovendien kun je met een scrub of peeling fijne lijntjes en pigmentvlekken verminderen en wordt de elasticiteit van de huid verbetert. Het is dus belangrijk om de huid te exfoliëren, alleen gebruik je wel de juiste exfoliant voor jouw huid?De scrubs en peelings van Dermalogica variëren van zacht tot intens, zo is er altijd een passende exfoliant voor jouw huidzorg. Vandaag zetten we de Multivitamin Thermafoliant in het zonnetje.️ Deze krachtige huidpolijster combineert een mechanische scrub met een chemische exfoliatie om de huidtextuur te verbeteren en een optimale absorptie van anti-aging ingredienten te kunnen verstrekken. De fijne korrel verwijdert dode huidcellen voor een onmiddelijk stralende huid.

Geplaatst op: 17-12-2018

Scrubs en peelings, ook wel exfolianten genoemd, zorgen voor een stralende, gladde en egale huid. Bovendien kun je met een scrub of peeling fijne lijntjes en pigmentvlekken verminderen en wordt de elasticiteit van de huid verbetert. Het is dus belangrijk om de huid te exfoliëren, alleen gebruik je wel de juiste exfoliant voor jouw huid?De scrubs en peelings van Dermalogica variëren van zacht tot intens, zo is er altijd een passende exfoliant voor jouw huidzorg. Vandaag zetten we de Multivitamin Thermafoliant in het zonnetje.️ Deze krachtige huidpolijster combineert een mechanische scrub met een chemische exfoliatie om de huidtextuur te verbeteren en een optimale absorptie van anti-aging ingredienten te kunnen verstrekken. De fijne korrel verwijdert dode huidcellen voor een onmiddelijk stralende huid.
Instagram - Scrubs en peelings, ook wel exfolianten genoemd, zorgen voor een stralende, gladde en egale huid. Bovendien kun je met een scrub of peeling fijne lijntjes en pigmentvlekken verminderen en wordt de elasticiteit van de huid verbetert. Het is dus belangrijk om de huid te exfoliëren, alleen gebruik je wel de juiste exfoliant voor jouw huid?De scrubs en peelings van Dermalogica variëren van zacht tot intens, zo is er altijd een passende exfoliant voor jouw huidzorg. Vandaag zetten we de Multivitamin Thermafoliant in het zonnetje.️ Deze krachtige huidpolijster combineert een mechanische scrub met een chemische exfoliatie om de huidtextuur te verbeteren en een optimale absorptie van anti-aging ingredienten te kunnen verstrekken. De fijne korrel verwijdert dode huidcellen voor een onmiddelijk stralende huid.