Lipproducten

Geplaatst op: 13-08-2021

Dat wij een SPF heel belangrijk vinden is ondertussen misschien wel al duidelijk. Maar wist jij dat je een SPF ook voor je lippen kunt gebruiken? En waarom zou je eigenlijk producten die speciaal voor je lippen zijn gebruiken?

Is het niet voldoende om gewoon je zonnebrand ook over je lippen heen aan te brengen? Het antwoord daarop is helaas nee. Je lippen hebben hun eigen behoefte aan voedingsstoffen en bescherming. De huid van je lippen is extra dun, waardoor hij nóg sneller verbrandt dan de rest van je huid. 

De structuur van de huid van je lippen is anders dan die van de rest van je gezicht. Daarom hebben je lippen hun eigen speciale verzorgingsproducten nodig. In de winter, zodat ze niet uitdrogen en barsten in de koude lucht. En ook in de zomer, omdat je lippen extra gevoelig zijn voor verbranden. 

Een lippenbalsem met SPF beschermt de gevoelige huid van je lippen tegen verbranding en voed ze. Ook in het seizoen van felle zon en zeewater blijven je lippen daarmee om te zoenen! 😊 

Maar welke producten kan ik dan kiezen? En loop ik dan niet met een witte waas op mijn lippen rond?

De producten van Jane Iredale zijn allemaal zo gemaakt dat ze je lippen een prachtige kleur geven, maar ook gelijk verzorgen. De LipDrink is in de zomer onze favoriet!
Dit is een intens verzorgende en herstellende lippenbalsem met fysische zonbescherming SPF 15. Traditionele lippenbalsem bevat vaak ingrediënten op basis van petroleum die de de lippen uitdrogen. LipDrink daarentegen heeft een heerlijke citrussmaak en bevat uitsluitend natuurlijke oliën die de delicate huid van je lippen hydrateert en beschermt. De LipDrink is er in verschillende subtiele kleuren. Zo bescherm je je lippen tegen de zon, voedt en verzorg je ze en geef je ze een mooie kleur.  

Je shopt de lipdrink voor 17,50 en vindt al onze lipproducten in onze webshop 😊