Toners in jouw skincare routine

Geplaatst op: 06-02-2024

Toners zijn misschien niet altijd het eerste waar je aan denkt in jouw skincare routine, maar ze zijn absoluut een waardevolle toevoeging! Vaak krijgen we de vraag: wat doet een toner eigenlijk? Laten we dat eens bekijken in deze blog!

Een toner is eigenlijk een krachtige boost voor je huid. Het zit boordevol heilzame ingrediënten die specifiek zijn afgestemd op jouw huidtype. Sommige toners zijn ontworpen om te exfoliëren en de balans van je huid te herstellen, terwijl andere juist hydrateren en kalmeren.

Maar, waarom zou je een toner gebruiken? Hier is het geheim: door een toner aan te brengen na het reinigen van je gezicht, bereid je je huid optimaal voor op de producten die daarna komen, zoals serums en moisturizers. Dit betekent dat deze producten dieper in je huid kunnen doordringen en hun werk effectiever kunnen doen. Bovendien heb je dan minder van de producten nodig, dus je doet dan ook langer met je skincare!

Bij Cosmedix hebben we verschillende toners in ons assortiment, elk ontworpen voor verschillende huidtypes. Ik zal er een paar aan je voorstellen:

Crystal Clear: deze verfrissende Liquid Crystal Hydrating Mist geeft je huid een hydratatieboost en beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Het bevat vloeibaar kristal, Kakadu-pruim en aminozuren die je huid direct van vocht voorzien, droogtelijntjes verminderen en je teint laten stralen. Een perfecte oppepper na het reinigen of gedurende de dag.

Benefit Balance: Deze krachtige toner in sprayvorm zit boordevol antioxidanten om je huid te beschermen en te revitaliseren.

Purity Balance: Ideaal voor degenen met een verstopte huid die behoefte heeft aan zuivering en exfoliatie. Of een huid die je een mooie glow wilt geven!

Wil je weten welke toner het beste bij jouw huid past? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je persoonlijk advies te geven!