Vitamine R

Geplaatst op: 16-02-2022

Vitamine Regelmaat! Wist je dat regelmaat erg belangrijk is om je (letterlijk) goed in je vel te voelen? Dit kan op veel vlakken in je leven zijn. Allereerst natuurlijk bij ons in de salon! Als je regelmatig voor een fijne behandeling komt kunnen we samen veel beter aan huidverbetering werken. Door meteen na je behandeling een nieuwe afspraak in te plannen houd je je hier makkelijker aan en kunnen we samen mooie resultaten bereiken. Dit is natuurlijk ook thuis het geval. Als je een vaste routine aan houdt in je skin care bereik je mooiere en betere resultaten dan als je af en toe maar wat doet. Regelmaat in je huidverzorging is dus een key! 

Maar dit geld natuurlijk ook voor andere dingen in het leven zoals bijvoorbeeld sporten. Als je regelmatig op vaste tijden sport ga je hieraan wennen en is het makkelijker om vol te houden. Naarmate je een goede conditie opbouwt zal het sporten ook steeds leuker worden. Wist je dat sporten niet alleen belangrijk is om je lichaam gezond te houden maar dat dit ook goed is voor je huid?  

Net als slapen, vaak hebben we de neiging om laat naar bed te gaan. Toch nog even dat tv-programma bekijken, ook wij doen het vaak. Maar eigenlijk is het beter om op een vaste tijd naar bed te gaan. Het liefste voor 23:00. Wist je dat tussen 23:00 en 0:00 je groeihormonen het meeste worden aangemaakt als je slaapt? Deze groeihormonen zorgen ervoor dat je lichaam jong blijft. Wie gaat er mee vroeg naar bed vanavond?! 

Zoals je aan de voorbeelden hierboven ziet is het fijn om regelmaat in je leven toe te passen. Dit kan in bepaalde routines zijn maar ook met afspraken maken. Door meer regelmaat in je leven te hebben weet je beter waar je aan toe bent en dit geeft rust. Zo ben je een stuk relaxter en dat zorgt ervoor dat je beter in je vel zit.  

Wij zijn heel benieuwd naar jouw routines! Waar heb jij behoefte aan regelmaat in je leven? Deel het gerust met ons!