Waarom minerale make-up van jane iredale

Geplaatst op: 13-04-2023

Bij Skin Plus is het onze missie om jou de ultieme combinatie van huidverbetering en ontspanning te laten ervaren. Met onze drie pijlers zorgen wij voor de mooiste huidresultaten!

Wij adviseren jou onder andere over leefstijl en gezonde voeding, de juiste behandelingen in de salon en geconcentreerde producten voor thuis en.. wij werken met gezonde make-up!

Vandaag wil ik je meer vertellen over waarom wij gezonde make-up zo belangrijk vinden en wat de reden is waarom wij met gezonde make-up zijn gaan werken.

Ondertussen hebben we al best wat jaren ervaring in het werken aan huidverbetering. Wij merkten dat als onze klant goed aan de slag ging met onze huidverzorgingsproducten en als laatste stap make-up gebruikte, die verstoppend en/of uitdrogende ingrediënten bevatten, dat het een beetje dweilen met de kraan open was.

Naast dat ik zelf ervaringsdeskundige ben en ik weet dat enkel het ondergaan van behandelingen niet zorgen voor een langdurig resultaat, merkten we dat wij nog meer resultaat wilden voor onze klant. Omdat je make-up gemiddeld zo’n 12 uur per dag op je gezicht hebt zitten wisten we dat wij hier nog winst konden behalen.

Ik ging opzoek naar make-up dat niet slecht is voor de huid en ik kwam uit op de gezonde make-up van jane iredale. Naast dat jane iredale geen slechte ingrediënten bevat, bevat het zelfs ingrediënten die de huid helpen verbeteren!

Reguliere make-up merken bevatten vaak ingrediënten waar jouw huid niet zo blij van wordt. Denk hierbij aan talk, flataten, petroleum derivaten, synthetische kleur- en geurstoffen, zware metalen, mineralen van nanoformaat en parabenen.

Dit zijn ingrediënten die ik absoluut niet in ons huidige merk, Cosmedix, wilde hebben zetten. Net zo kritisch ben ik gaan kijken naar de ingrediënten voor make-up. .

jane iredale maakt alleen gebruik van pure, gezonde ingrediënten, innoverende formules die de huid laten ademen, zijn hypoallergeen, dierproefvrij, dermatologisch getest en bevatten natuurlijke bewaarmiddelen. Ook zitten er zelfs ingrediënten in jane iredale die de huid helpen verbeteren! Hierbij kun je denken aan hyaluronzuur en een minerale zonbescherming.

Wist je dat de mineralen van jane iredale kristalgesteente zijn en dat daar geen bacteriën aan kunnen hechten?

Mineralen hebben een groot hechtingsvermogen waardoor de make-up lang blijft zitten, ze bevatten een natuurlijke zonbescherming, zijn ontstekingswerend, kalmeren de huid, bevatten een groot kleurenpalet en zijn voor iedereen geschikt.

De mineralen waar jane iredele gebruik van maakt zijn:

–        Titaniumdioxide

–         Zinkoxide (is een natuurlijke zonbescherming, werkt kalmerend en ontstekingsremmend)

–         Boornitride (geeft glans)

–         Mica (kleurstof)

–         IJzeroxide

Deze mineralen hebben dus allemaal voordelen voor de huid. Je zou kunnen zeggen dat de minerale make-up van jane iredale een verlenging is van je verzorging. En dat is iets waar wij heel bij van worden, want hoe fijn is het als make-up vóór je huid gaat werken in plaats van tegen de huid!

Nu zijn wij natuurlijk heel benieuwd! Gebruik jij al minerale make-up van jane iredale? En ben jij al eens voor een gezonde make-up workshop bij ons gekomen?