Wat doet ontspanning voor je huid?

Geplaatst op: 30-04-2024

Ken je dat gevoel? De dagen vliegen voorbij, je hebt het drukker dan normaal op je werk, slaapt wat minder vast en ineens lijkt je huid een eigen leven te leiden. Het reageert sneller geïrriteerd, er duiken wat extra onzuiverheden op en die kleine lijntjes lijken plots wat meer op de voorgrond te treden. Ja, stress heeft helaas echt invloed op de huid.

Maar gelukkig, er is goed nieuws! Ontspanning kan net zo’n impact hebben, maar dan in positieve zin. Dus, mijn tip: gun jezelf wat me-time. Een rustgevende yoga-sessie, een paar minuten meditatie, een heerlijk gezichtsmasker, een goed boek of je favoriete serie kijken; het doet wonderen voor zowel je geest als je huid. Die spiertjes in je gezicht komen tot rust, waardoor de voedende ingrediënten beter hun werk kunnen doen. En ja, je gaat er niet alleen beter uitzien, je voelt je ook nog eens veel fijner!

Heb je weleens een massage gehad bij Skin Plus? Dan weet je vast wat ik bedoel. Zeker met onze heerlijke belevenissen lijkt mijn huid, na een ontspannen behandeling, wel te stralen van geluk. Je kunt dat gevoel ook thuis ervaren! Denk aan een rozenkwarts roller, een guasha steen, of misschien zelfs cupping als je van wat intensievers houdt.

Dus, vergeet niet om regelmatig even te ontspannen. Het is niet alleen goed voor je geestelijke welzijn, maar ook voor een stralende huid. 😊