Wat maakt Skin Plus bijzonder?

Geplaatst op: 18-04-2021

Wat maakt Skin Plus nu anders dan andere salons? In deze blog leggen we je uit waar wij ons in onderscheiden. Bij ons staat de ultieme beleving van huidverbetering en ontspanning voorop, maar er is meer!  

Maatwerk
We nemen de tijd om te luisteren naar jouw huidwensen en om jouw huid te analyseren. Met ons speciale huidanalyse apparaat fotograferen we zowel de huidoppervlakte als de diepere huidlagen. Zo kunnen we goed in kaart brengen wat jouw huid nodig heeft en vanuit hier, in combinatie met jouw huidwensen, maken we jouw behandeling volledig op maat! Iedere keer dat jij voor een behandeling komt bepalen we samen welke behandeling op dat moment het best bij jouw huid past. Ook adviseren we jou in hoe jij jouw huid het best thuis kunt verzorgen. We versturen jouw behandelplan via de mail naar jou toe, inclusief hoe je de producten het best kunt gebruiken. Zo kun jouw behandelplan op ieder moment teruglezen. Elke behandeling zal opnieuw gekeken naar welke behandeling en welk advies nodig is om jouw huid zo mooi mogelijk te krijgen en te houden!

Relax Ritueel
Iedere gezichtsbehandeling wordt gestart met het Skin Plus relax ritueel. Het relax ritueel zorgt ervoor dat je helemaal ontspannen de behandeling ingaat en dat je goed in onze (verwarmde) behandelstoel komt te liggen. Het relax ritueel start met een korte ademhalingsoefening met een speciale etherische olie (onze huisgeur). We stretchen tijdens het relax ritueel zacht jouw nek, schouders en de voeten. Een heerlijke start van de behandeling!

Skin Plus geurbeleving
We gebruiken unieke etherische oliën bij ons relax ritueel, op onze
kompressen, in onze aroma diffusers en bij onze @home treatments! Hij ruikt heerlijk en het maakt je oprecht ontspannen én daardoor happy! Het is zijn geuren die helemaal bij ons concept passen en is ook te vinden in onze webshop. Zo kun je het ontspannen Skin Plus gevoel heerlijk thuis voortzetten!

Dubbele reinigingsmassage
Onze hele gezichtsbehandeling is naast huidverbeterend ook heerlijk ontspannen. Zo voeren we de hele behandeling als één grote massage uit.

Massage & lichttherapie tijdens het masker
Tijdens de maskerfase werken de hoogwaardige ingrediënten van het masker en het licht van de lichttherapiesessie op jouw huidverbetering, dit terwijl je een heerlijke sport- of ontspanningsmassage ontvangt. Om jouw Skin Plus ervaring zo fijn mogelijk te laten verlopen word jij niet alleen gelaten tijdens het masker maar zorgen we juist voor extra ontspanning! 

Stralend en goed beschermd naar huis!
We sluiten jouw gezichtsbehandeling af met een dubbele beschermingsmodule. Dus met twee keer met een SPF! Jouw huid is na een behandeling namelijk extra gevoelig voor UV.
De eerste bescherming is van Cosmedix en de tweede bescherming is van Jane Iredale en maakt naast een fysische bescherming jouw huid mooi egaal!

Spaarpunten
Omdat wij heel erg dankbaar en blij zijn met jou als vaste klanten, kun je sparen voor punten. Je ontvangt 1 punt bij iedere 10 euro die je bij Skin Plus besteedt aan jouw favoriete producten. Je kunt deze punten vervolgens inzetten voor gratis producten en behandelingen. Elk kwartaal proberen we leuke, nieuwe spaarpunten acties aan te bieden!

Wist je dat je ook automatisch voor punten spaart als je een bestelling doet in onze webshop?

Kennis
Bij Skin Plus vinden we het up-to-date houden van onze kennis heel erg belangrijk! Je kunt erop vertrouwen dat wij altijd prioriteit maken om cursussen en opleidingen te volgen die bijdragen aan het geven van een zo goed mogelijke behandeling en resultaat voor jouw huid!

Verjaardag
Als vaste klant ontvang je van ons op je verjaardag een kleine attentie. Dit is elk jaar weer verschillend. Ben jij benieuwd? Zorg dan dat jouw gegevens goed in ons systeem staat! 

Rust en ontspanning
Bij Skin Plus nemen we tijdens onze behandelingen geen telefoon aan, om zo de rust tijdens de behandeling zo goed mogelijk te bewaren. Ook hebben we een heerlijk liggende (verwarmde) behandelstoel, er heerst een warme sfeer door onze openhaard en kaarsjes die aanstaan en ook de ontspannen Skin Plus playlist zorgt voor extra ontspanning.

Wij vinden het zelf altijd heerlijk om in deze ruimte ons werk uit te voeren! Ook blijven we altijd bezig om te bedenken hoe we jouw Skin Plus ervaring te verbeteren! Hierbij vragen we ook regelmatig om jouw mening. Jouw feedback wordt altijd gewaardeerd!

Gratis parkeren voor de deur
Niet geheel onbelangrijk! We krijgen dan ook vaak van onze klanten te horen dat, ondanks dat de salon in Rotterdam gevestigd is, ze het zo fijn vinden dat ze gratis kunnen parkeren voor de deur! Ook het OV is om de hoek!

Whatsapp service
Heb jij tussen jouw behandelingen een vraag over jouw huid of producten? Dan kun je ons altijd een berichtje sturen! Ook tussen jouw behandeling door begeleiden we jou naar een gezonde huidconditie. 

Heb jij al zin in een heerlijke Skin Plus gezichtsbehandeling? Boek dan snel jouw afspraak via onze online agenda.

Ps. Deze blog is ook leuk om door te sturen naar die persoon die jij graag kennis wilt laten maken met Skin Plus!

Veel liefs,
Deborah & Melissa