Weerstand

Geplaatst op: 28-06-2022

Onze weerstand. Ik denk dat we allemaal wel weten dat we hier goed voor moeten zorgen. Onze weerstand bepaalt namelijk hoe we ons voelen en of we snel ziek worden of niet. Met een goede weerstand ben je beter beschermd tegen ziekte, en dat willen we denk ik allemaal wel! Wist je dat je huid ook een huidweerstand heeft? Als je weerstand minder is dan is je huidweerstand ook minder. Dit zie je terug in je huid doordat ze er dan wat grauw, vermoeid en dof uit kan zien. Maar ook kan je meer last krijgen van onzuiverheden of eczeem als je huidweerstand laag is.

Om onze (huid)weerstand goed op peil te houden is gezond eten belangrijk. Dagelijks voldoende vitamines binnen krijgen en afwisseling in gezonde voeding zorgen ervoor dat je lichaam vitaal blijft. Daarnaast zijn een goede nachtrust, voldoende beweging, voldoende water, ontspanning en dingen doen waar je blij van wordt onmisbaar. 

Als ik naar mijzelf kijk kan het er soms bij inschieten om altijd gezond te eten, of kan het nodig zijn om mijn lichaam wat extra ondersteuning te geven. Ik gebruik hier sinds kort de supplementen van ScKIN voor en ik ben er heel blij mee! Met de supplementen van ScKIN ondersteun ik mijn huid(weerstand) van binnenuit.


ScKIN heeft verschillende supplementen, die hoog geconcentreerd en zuiver zijn, zoals: 

· Omega+ visolie capsules voor ondersteuning van je hart en bloedvaten en hersenstofwisseling. 

· Magnesium+ voor het behoudt van sterke botten en spieren en helpt bij vermoeidheid. 

· Vitamin B12+ voor als je geen vlees eet en hierdoor minder vitamine B12 binnenkrijgt, maar vitamine B12 helpt ook bij vermoeidheid. 

· Super Greens+ voor een antioxidanten boost (ideaal als je je weerstand snel wil oppeppen). 

· Vitamin D+ helpt bij een heleboel processen in het lichaam en is belangrijk om je weerstand op peil te houden. 

· Vitamin C+, een krachtige antioxidant die je lichaam beschermt tegen vrije radicalen en ziekteverwekkers (lees: betere weerstand! 😊) 

Ook heeft ScKIN verschillende supplementen die helpen bij de huidweerstand als je last hebt van een specifieke huidbezorgdheid zoals acne, roodheid, eczeem of huidveroudering. 

Ik ben heel benieuwd wat jij doet om jouw (huid)weerstand op peil te houden. Mocht je vragen hebben over jouw huid, de supplementen van ScKIN of jouw weerstand? Stuur gerust een berichtje, we helpen je met liefde! 

Liefs,
Melissa