Alle behandelingen

Alle behandelingen

Gemiddelde score van 5 / 5 uit 10 reviews
 • Review van Esther

  “Hele hartelijke ontvangst. Behandelkamer was heerlijk koel en zeer mooi ingericht. Dit was voor mij de eerste ontmoeting en de …

 • Review Marjolein

  “Weer een pedicure gehad: likdoorns weg, gelukkig. Mijn voeten kunnen er weer even tegen! Bedankt voor de kundige en vriendelijke …

 • Review José

  “Weer een super fijne behandeling gehad! Top, weer lekker verwend en super zachte voetjes , nageltjes weer mooi in de …

 • Review mevrouw Schieman

  “Ben zeer tevreden over de pedicure behandeling, ook een schoonheidsbehandeling is een aanrader. Melissa is een aardige, rustige en lieve …

 • Review Denise

  “Pedicure behandeling was heerlijk. Ze staat je goed te woord, in een rustige omgeving en je komt heerlijk tot rust. …

 • Ellie

  Weer helemaal lekker gepamperd, zowel voeten als gezicht. Zelfs nu na een nacht slapen voelt mijn gezicht nog zacht aan. …

 • Gislaine

  Skin plus geeft aandacht, kwaliteit en goede service

 • Laila

  Wat zijn je behandelingen heerlijk en professioneel. Melissa heeft ook een goede smaak! Haar salon is een plaatje. En ze …

 • Anita

  Super pedicure en CND shellac behandeling. Alles zo netjes en gezellig ingericht. Aandacht voor voeten en algemeen welzijn. Lekker kopje …

 • Vera

  Mooie salon, geeft veel rust en je geniet van de sfeer. Melissa neemt de tijd voor mij. Luistert goed en …

 • (Medisch) pedicure treatment

  Bij Skin Plus is jouw specialiste zowel cosmetisch als medisch opgeleid om jouw voeten te verzorgen.

 • Nagelbeugel techniek

  De nagelbeugel is een zacht alternatief voor de regulering
  van nagelafwijkingen bij de grote teen, zoals ingroeiende nagels.

 • CND Shellac

  4 tot 8 weken perfect verzorgde nagels met CND Shellac. Je kunt kiezen uit een mooi kleurtje of french pedicure.

 • Nagelreparatie

  Nagelreparatie voor het voorkomen van voetproblemen en het cosmetisch mooi maken van de voeten!

 • Skin Plus booster Pedicure

  Een voetverwen-moment is hét moment om even bij te tanken na jouw pedicure treatment, want je komt volledig tot rust. Beloofd!

Klantreviews over (Medisch) Pedicure behandelingen

"Hele hartelijke ontvangst. Behandelkamer was heerlijk koel en zeer mooi ingericht. Dit was voor mij de eerste ontmoeting en de eerste keer een pedicure behandeling. Ze vertelde telkens wat ze ging doen en vroeg ook hoe het ging. Ik voelde mij heel ontspannen in de stoel en stapte na 45 min met lekkere zachte voeten weer naar buiten. Zeker voor herhaling vatbaar."
"Weer een pedicure gehad: likdoorns weg, gelukkig. Mijn voeten kunnen er weer even tegen! Bedankt voor de kundige en vriendelijke behandeling, Melissa."
"Weer een super fijne behandeling gehad! Top, weer lekker verwend en super zachte voetjes , nageltjes weer mooi in de lak gezet!!"
"Ben zeer tevreden over de pedicure behandeling, ook een schoonheidsbehandeling is een aanrader. Melissa is een aardige, rustige en lieve jonge vrouw. Werkt erg netjes en hygiënisch. Salon ziet er keurig uit, ook een kopje thee, koffie of verse jus d 'Orange met iets lekkers bied zij aan tijdens de behandeling. Zeker de moeite waard om een afspraak te maken. Melissa succes en bedankt."
"Pedicure behandeling was heerlijk. Ze staat je goed te woord, in een rustige omgeving en je komt heerlijk tot rust. Zeker een aanbeveling!"
Weer helemaal lekker gepamperd, zowel voeten als gezicht. Zelfs nu na een nacht slapen voelt mijn gezicht nog zacht aan. Kijk al weer uit naar de volgende keer.
Skin plus geeft aandacht, kwaliteit en goede service
Wat zijn je behandelingen heerlijk en professioneel. Melissa heeft ook een goede smaak! Haar salon is een plaatje. En ze heeft oog voor detail, bij een glas water krijg je nootjes en een chocolaatje, allemaal prachtig gepresenteerd. Ik kom graag uit Vught naar Melissa!
Super pedicure en CND shellac behandeling. Alles zo netjes en gezellig ingericht. Aandacht voor voeten en algemeen welzijn. Lekker kopje koffie. Van alle ooit bezochte pedicures de beste en meest nette salon !
Mooie salon, geeft veel rust en je geniet van de sfeer. Melissa neemt de tijd voor mij. Luistert goed en het is voor mij iedere keer weer een feestje om naar haar toe te gaan. Hoop nog lang bij haar te mogen komen.
0