Terug naar (Medisch) Pedicure

(Medisch) pedicure treatment

  • Pedicure treatment 55,-
  • Medisch pedicure treatment 55,-

Bij Skin Plus hebben we specialisten die zowel cosmetisch als medisch opgeleidt zijn. Ook is Skin Plus aangesloten bij de vakverenigingen ‘Provoet’ en ‘Procert’.

Door de combinatie ‘cosmetisch en medisch’ heb je de keuze uit zowel een pedicure behandeling als een medisch pedicure behandeling.

Bij beide behandelingen worden dezelfde stappen en werkwijze gehanteerd, echter is het verstandig om een medisch pedicure behandeling te boeken bij het hebben van reuma en/of diabetes.

Een medisch pedicure is namelijk opgeleid om risicovoeten bij mensen met diabetes en reuma te behandelen. Bijscholing is hierbij verplicht. Je bent hierdoor verzekerd van de meest actuele kennis.

Ook kun je bij jouw pedicure treatment kiezen uit verschillende specialistische behandelingen zoals de nagelbeugeltechniek en nagelreparatie. Een ontspannende voetmassage en perfect gelakte nagels met CND shellac behoren ook tot de mogelijkheden.

Een medisch pedicure behandeling bestaat uit: een warm kompres, hygiëne spray, voetencheck, nagels knippen, nagelomgeving reinigen, eelt verwijderen, eventuele nagel- en voetproblemen behandelen, voeten scrubben, warm kompres en het incrèmen van de voeten. Mocht er extra tijd nodig zijn om de pedicure behandeling goed uit te kunnen voeren zal de specialiste dit overleggen.